Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Δελχί: 43 νεκροί από φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο!

Τι συνέβη;

8 Δεκεμβρίου 2019 08:43
Συναγερμός στο Δελχί: 43 νεκροί από φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο!

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα εργοστάσιο αποσκευών στο Νέο Δελχί της Ινδίας με αποτέλεσμα τουλάχιστον 43 άτομα να χάσουν τη ζωή του, ακόμη ένα θλιβερό συμβάν μετά την τραγωδία στη Σλοβακία με 5 νεκρούς από έκρηξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους νεκρούς πέθαναν από τις αναθυμιάσεις καθώς κοιμόντουσαν μέσα στο εργοστάσιο.

Αξιωματούχοι είπαν ότι στους χώρους του εργοστασίου βρίσκονταν περισσότερα από 50 άτομα όταν εκδηλώθηκε - από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - η φωτιά στις 5 τα ξημερώματα (ώρα Ινδίας).

Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες μιλούν για φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα εργαστήρια.

Στην περιοχή επικρατούν εικόνες χάους με συγγενείς και φίλους των ανθρώπων που βρίσκονταν στο εργοστάσιο να αγωνιούν για την τύχη τους.

Για «εξαιρετικά τραγικό» γεγονός έκανε λόγο ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναρέντρα Μόντι.

Τραγωδία στην Πολωνία: 4 νεκροί και 4 αγνοούμενοι από έκρηξη!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε εχθές από διαρροή αερίου σε σπίτι στο Στσέρκ της Πολωνίας με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Ο τραγικός απολογισμός ήταν 4 νεκροί και 4 ακόμα που αγνοούνται.

Τον τελευταίο καιρό οι εκρήξεις που σημειώνονται από εύφλεκτα υλικά αυξάνονται ανησυχητικά, δυστυχώς στην τελευταία έκρηξη που σημειώθηκε στην Κίνα ο αριθμός των ατόμων ήταν πολύ μεγαλύτερος!

Σήμερα το πρωί περίπου 100 πυροσβέστες εξακολουθούσαν να αναζητούν επιζώντες στα ερείπια που ακόμη καπνίζουν, καθώς μετά την έκρηξη ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον νομάρχη της επαρχίας της Σιλεσίας, τον Γιάροσλαβ Βίτζορεκ, ένα από τα τέσσερα πτώματα που εντοπίστηκαν ανήκε σε παιδί.

Ο Βίτζορεκ επεσήμανε ότι στο σπίτι βρίσκονταν οκτώ άνθρωποι την ώρα της έκρηξης.

Η επιχείρηση παροχής αερίου PSG ανακοίνωσε ότι πριν την έκρηξη είχε σημειωθεί πτώση της πίεσης σε έναν αγωγό μεταφοράς αερίου, κάτι που ίσως σημαίνει ότι υπέστη ζημιά από έργα που πραγματοποιούνταν εκεί κοντά.

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών! (photos + video)

Σε μεγάλη αναστάτωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Τέξας μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε πριν λίγες ώρες σε εργοστάσιο χημικών.

Τραγωδία στην Ιταλία: 5 νεκροί από έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! (Video)

Οι αρχές δρομολογούν την μεταφορά και απομάκρυνση των κατοίκων της περιοχής κοντά στο Port Neches.

Όπως μεταδίδει το RT, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς αλλά είναι εκτεταμένες οι ζημιές σε κτίρια.

Σύμφωνα με τις περιγραφές κτίρια τινάχτηκαν στον αέρα και το ωστικό κύμα έφτασε σε σπίτια 64 χιλιόμετρα μακριά. Η έκρηξη έγινε μάλιστα αισθητή στη γειτονική Λουιζιάνα.

Οι κάτοικοι αναφέρουν πως αυτό που ένιωσαν ήταν σαν έκρηξη βόμβας, «νομίζαμε πως θα πεθάνουμε» περιέγραψε ένας κάτοικος.

«Όλοι πρέπει να εγκαταλείψουν την περιοχή σε ακτίνα μισού μιλίου (800 μέτρων) γύρω από το εργοστάσιο TPC του Πορτ Νέτσες», ανέφερε η τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία στη σελίδα της στο Facebook.

BREAKING: Explosion rocks Jefferson County. We're getting more information on where an explosion and fire originated. County Judge Jeff Branick says his emergency management coordinator is reporting to him it is the TPC plant off Highway 366 in Port Neches, once known as Neches Butane. He says so far, there are no reports of any fatalities or injuries. He calls that a miracle. Callers tell us it broke windows and could be felt miles away at about 1 a.m. https://kfdm.com/news/local/breaking-plant-explosion-in-jefferson-county-rocks-homes-for-miles

Posted by KFDM News on Tuesday, November 26, 2019

Τραγωδία στην Κίνα: 15 νεκροί από έκρηξη! (Video)

Τραγωδία στην Κίνα, με 15 νεκρούς μετά από έκρηξη!

Τραγωδία: 7 νεκροί μεσα σε εργοστάσιο που παρασκεύαζε μπισκότα!

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην πόλη Πινγκγιάο, ενώ στις στοές εργάζονταν 35 ανθρακωρύχοι, ανέφερε το πρακτορείο. Έντεκα εξ αυτών κατάφεραν να διαφύγουν, διευκρίνισε το Νέα Κίνα, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

Μακελειό στην Οκλαχόμα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε κατάστημα!

Πάντα κατά το Νέα Κίνα, οι τραυματίες νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο.

Τα πολύνεκρα δυστυχήματα είναι συχνά στα ανθρακωρυχεία της Κίνας: 21 εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους τον Οκτώβριο του 2018 στη Σαντόνγκ (ανατολικά), άλλοι τουλάχιστον 59 τον Δεκέμβριο του 2016 στις επαρχίες Εσωτερική Μογγολία (βόρεια) και Χαϊλοτζιάνγκ (βορειοανατολικά).

Μακελειό: Έκρηξη βόμβας σε τζαμί στο Αφγανιστάν! 17 νεκροί!

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι που προσεύχονταν σήμερα σε τζαμί σκοτώθηκαν από την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί μέσα στον χώρο λατρείας σε περιοχή της επαρχίας Νανγκαρχάρ, στο ανατολικό Αφγανιστάν. Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι! (Video)

Οι νεκροί ανέρχονται σε 17 και οι τραυματίες σε 40, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νανγκαρχάρ, ο Μουμπάρεθ Άταλ.

Οι νεκροί ανέρχονται σε περίπου 20, δήλωσε παράλληλα και ο εκπρόσωπος του επαρχιακού κυβερνήτη, ο Αταουλάχ Χογιάνι, σημειώνοντας ότι, καθώς η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα της προσευχής της Παρασκευής μέσα στο τζαμί που βρίσκεται στην περιοχή Χάσκα Μένα, οι νεκροί είναι "όλοι πιστοί".

"Η οροφή του τζαμιού έπεσε εξαιτίας της έκρηξης", πρόσθεσε.

Προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη γι'αυτήν.

Συναγερμός! Έκρηξη με τραυματίες στην Αυστρία!

Έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο Λινζ της Αυστρίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα. Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι! (Video)

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες με 13 οχήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share