Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φωτιά στο Παγκράτι!

Συναγερμός στην πυροσβεστική!

5 Δεκεμβρίου 2019 14:56
Φωτιά στο Παγκράτι!

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπόγειο στο Παγκράτι! Παράλληλα φωτιά έχει ξεσπάσει και σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν εγκλωβισμένο!

Στο σημείο επιχειρούν 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες ενώ δεν έχον κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον απεγκλωβισμό γυναίκας!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας από τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε στον πρώτο όροφο σε ένα κουζινάκι και οι καπνοί ανέβηκαν γρήγορα προς τους πάνω ορόφους.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε πέντε άτομα. Τρεις απεγκλωβίστηκαν από το κλιμακοστάσιο και δύο με τη βοήθεια εξωτερικής σκάλας. Ο ένας από τον 6ο όροφο και ο δεύτερος από τον 7ο.

Και οι πέντε που απεγκλωβιστηκαν έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 10 οχήματα, οι οποίες παραμένουν στο σημείο και ελέγχουν δωμάτιο-δωμάτιο το ξενοδοχείο.

Δείτε τον απεγκλωβισμό γυναίκας:

Συναγερμός στην Οδησσό: Ξέσπασε φωτιά σε κολέγιο! Μαθητές πηδούσαν από τον πέμπτο όροφο! (Video)

Συναγερμός στην Οδησσό! Ξέσπασε φωτιά σε κολέγιο, με τους μαθητές να πηδούν από τον πέμπτο όροφο! Φωτιά στην Θεσσαλονίκη είχε ξεσπάσει πριν λίγες ώρες!

Όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα Dumskaya, τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Επίσημα, η υπηρεσία Τύπου του δημοτικού συμβουλίου επιβεβαιώνει τη νοσηλεία δύο θυμάτων της φωτιάς.

Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, η φωτιά ξέσπασε στις 10:12 (τοπική ώρα) στον τρίτο όροφο του κτιρίου, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Οικονομικών. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στα 700 τ.μ. και στο σημείο έσπευσαν 65 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένοι μαθητές πηδούσαν στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα από τον πέμπτο όροφο.

Συναγερμός: Φωτιά στον Ευαγγελισμό!

Φωτιά ξέσπασε στον Ευαγγελισμό και επικράτησε ο πανικός. Ευτυχώς υπήρξε άμεση κινητοποίηση, χρησιμοποιώντας τα μέσα που είχε στην διάθεσή του το νοσοκομείο!

Δείτε επίσης: Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο από την φωτιά στην Πλάκα!

Η πυροσβεστική έφτασε έγκαιρα, ενώ ότι οι καπνοί προκλήθηκαν από σωλήνα των πλυντηρίων με αποτέλεσμα να χυθούν καυτά λάδια και να υπάρξουν και αναθυμιάσεις. Τα δυο οχήματα της πυροσβεστικής δεν χρειάστηκε να επέμβουν αλλά οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι τα πλυντήρια είναι σε κακή κατάσταση και αναγκαία κρίνεται η αντικατάστασή τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share