Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο από την φωτιά στην Πλάκα!

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για άλλα εγκλωβισμένα άτομα δεν έχουν σταματήσει!

3 Δεκεμβρίου 2019 17:41
Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο από την φωτιά στην Πλάκα!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την φωτιά που ξέσπασε στην Πλάκα απεγκλωβίστηκε ένα άτομο! Η πυρκαγιά ξέσπασε δίπλα σε σχολικό συγκρότημα!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένας άνθρωπος απεγκλωβίστηκε ενώ γίνονται έλεγχοι και στους υπόλοιπους ορόφους για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Τροχαίο στην Κρήτη: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες!

Φωτιά στον Βύρωνα! Ένας ηλικιωμένος έχασε την ζωή του!

Συναγερμός στον Βύρωνα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης σε υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε επίσης: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Ζωγράφου! Νεκρή μια γυναίκα!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στον Βύρωνα Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Φωτιά σε σπίτι στα Γλυκά Νερά!

Φωτιά ξέσπασε σε ακατοίκητο σπίτι στα Γλυκά Νερά!

Τραγωδία στη Βουλγαρία: Δύο νεκροί από φωτιά σε νοσοκομείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη οικία βρίσκεται πολύ κοντά στα εκπαιδευτήρια Πλάτωνα. Από τη φωτιά η περιοχή γέμισε με καπνούς. Στο σημείο βρέθηκαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε με την επέμβαση των Πυροσβεστών.

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι! (Video)

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη!

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Ζωγράφου! Νεκρή μια γυναίκα!

Μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική στο σημείο επικράτησε πανικός, αφού οι φλόγες της πυρκαγιάς είχαν τυλίξει ολοκληρωτικά το σπίτι και υπήρχαν φόβοι μήπως επεκταθεί και σε άλλα κτίρια.

Φωτιά σε ΑΤΜ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας! (Video)

Στιγμές αργότερα πυροσβέστες με τρία οχήματα έφτασαν στο σημείο και γρήγορα κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και εν τέλει να την σβήσουν. Τα αίτια της εκδήλωσής της παραμένουν άγνωστα.

Πυρκαγιά σε ακατοίκητο σπίτι στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης

Συμβαίνει τώρα (17:40): Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε ακατοίκητο σπίτι στη Μάκρη! Δυνάμεις τις Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει πίσω από την κεντρική πλατεία του χωριού (πίσω από το καφενείο), προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά. Τρία οχήματα έχουν θέσει υπο έλεγχο τη φωτιά. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί. __________________________________________________________ Περί τις 18:20 η φωτιά έσβησε χωρίς να επεκταθεί σε παράπλευρα οικήματα. e-evros.gr || http://www.e-evros.gr

Posted by e-evros.gr on Tuesday, November 26, 2019

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα e-evros.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε σε κεντρικό σημείο, και συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού, με το κτίριο να βρίσκεται πίσω από κατάστημα της περιοχής.

Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι!

Φωτιά ξέσπασε το πρωί σε σπίτι στο Ρέθυμνο.

Νέα Πέραμος: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ!

Άμεσα έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες που κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες, πριν η φωτιά προκαλέσει σοβαρές καταστροφές.

Θρίλερ στον αέρα: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά προκλήθηκε από το πλυντήριο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share