Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βασίλης Κικίλιας: Εμφανίστηκε ξαφνικά ο υπουργός στην εφημερία του Ευαγγελισμού!

''Για εμάς είναι πρώτη προτεραιότητα ο πολίτης''

11 Ιουλίου 2019 08:33
Βασίλης Κικίλιας: Εμφανίστηκε ξαφνικά ο υπουργός στην εφημερία του Ευαγγελισμού!

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην εφημερία ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, στον Ευαγγελισμό, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάνοντας πράξη αυτό που είχε πει κατά την παραλαβή του υπουργείου ότι θα επισκεφθεί τις δομές της υγείας για να διαπιστώσει ιδιοίς όμμασι την κατάσταση που επικρατεί.

“Η καθημερινότητα του πολίτη, οι αναξιοπαθούντες, αυτοί που βρίσκονται σε δυσκολίες με προβλήματα υγείας και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, θα είναι στην καρδιά της πολιτικής μας” δήλωσε ο κ. Κικίλιας αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντά του χθες, Τετάρτη.

“Η αγωνία της μέσης ελληνικής οικογένειας σε μια γενική εφημερία ενός δημόσιου νοσοκομείου, ο τρόπος με τον οποίο μια μητέρα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του παιδιού της όταν το φέρνει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και πρέπει να νοσηλευτεί ή προσπαθεί να βρει την υγειά του, για εμάς είναι πρώτη προτεραιότητα, βρίσκεται στην καρδιά της πολιτικής μας και αποτελεί πρώτη στόχευση” τόνισε.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Mεταβαίνει εσπευσμένα στη Χαλκιδική ο υπουργός μετά τη φονική κακοκαιρία!

Στη Χαλκιδική μεταβαίνει εσπευσμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε αργά το βράδυ της Τετάρτης (10/7) την Βόρεια Ελλάδα.
Παράλληλα ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα αναλάβει τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον εκτελεστικό γραμματέα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νίκο Ιωάννου και τον γενικό διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Χαράλαμπο Στεργιάδη, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των υπηρεσιών.


Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι στις 06:00 το πρωί (Πέμπτη 11/7) θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Περιφέρειας έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο Νέων Μουδανιών για να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης, στην οποία θα συμμετέχει και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, που συμμετέχουν στο κυβερνητικό κλιμάκιο που αναχωρεί για την περιοχή, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 40 συνεργεία σε όλο τον νομό Χαλκιδικής τα οποία προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολίτες, πολλοί εκ των οποίων είναι εγκλωβισμένοι.

Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί όλες οι εθελοντικές ομάδες του νομού και έχουν ειδοποιηθεί οι μηχανικοί της περιφέρειας να ξεκινήσουν στις 05:30 τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών σε σπίτια, αλλά και σε δημόσιες υποδομές.


Παράλληλα επί ποδός είναι συνεργεία της ΔΕΗ καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροφωτισμού στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο.


 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share