Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Συναγερμός στην Κίνα: Ξέσπασε φωτιά σε κτίριο! (Video)

Τρόμος!

3 Δεκεμβρίου 2019 07:29
Συναγερμός στην Κίνα: Ξέσπασε φωτιά σε κτίριο! (Video)

Φωτιά σε κτίριο 25 ορόφων ξέσπασε στην πόλη Shenyang της Κίνας, με συνέπεια να κινδυνεύσουν δεκάδες άνθρωποι.

Θρίλερ στον αέρα: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά!

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον 4ο όροφο και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στα ψηλότερα πατώματα.

Στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 200 πυροσβέστες, με 47 οχήματα και χρειάστηκαν τουλάχιστον τρεις ώρες, προκειμένου να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Φωτιά στον Βύρωνα! Ένας ηλικιωμένος έχασε την ζωή του!

Σε μία πρώτη καταγραφή που έγινε, δεν εντοπίστηκαν νεκροί, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις, λόγω του όγκου του κτιρίου και των πολλών ανθρώπων που κατοικούσαν εκεί, διατηρεί επιφυλάξεις για το αν υπήρξαν θύματα ή όχι, κάτι που θα ανακοινώσει με την ολοκλήρωση της έρευνας που θα γίνει.

Δείτε βίντεο από την τρομακτική πυρκαγιά που ξέσπασε στο 25όροφο κτίριο:

Τραγωδία στη Βουλγαρία: Δύο νεκροί από φωτιά σε νοσοκομείο!

Τραγωδία στη Βουλγαρία με 2 νεκρούς ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε νοσοκομείο!

Σεισμός στην Αλβανία: "Τα παιδιά μας είναι ακόμα σε σοκ!" Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων!

Η φωτιά, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξέσπασε σε έναν από τους χώρους του νοσοκομείου και η επιχείρηση κατάσβεσής της ήταν άμεση.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 5 νεκροί από πυρκαγιά σε πολυώροφο κτίριο! (photos)

Ο θάλαμος από τον οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά είναι η μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την μέχρι στιγμής έρευνα του αρμόδιου τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο αριθμός των ασθενών που μεταφέρθηκαν σε άλλες δομές υγείας είναι περίπου 100 άτομα.

Ο γενικός εισαγγελέας διέταξε έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς. Ο καθηγητής του νοσοκομείου Γκαμπρόφσκι δήλωσε ότι πολλοί από τους ασθενείς στο θάλαμο απ΄ όπου φέρεται ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά λαμβάνουν θεραπεία οξυγόνου και είναι φυσιολογικό τα επίπεδα του οξυγονου να είναι υψηλότερα μέσα σ' αυτόν. Απέρριψε, όμως, τις φήμες για δυσλειτουργία του συστήματος.

Ανείπωτη θλίψη: 19 νεκροί από συντριβή αεροσκάφους!

19 συνολικά επιβαίνοντες βρέθηκαν νεκροί μετά τη συντριβή αεροσκάφους ιδιωτικής εταιρείας κατά τη διάρκεια της απογείωσης στο ανατολικό Κονγκό.

Σοκ: Ναυάγιο με 36 αγνοούμενους στο Κονγκό!

«Εξι πτώματα έχουν ανασυρθεί. Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες», δήλωσε ο δήμαρχος της Γκόμα Τιμοτέ Μούισα Κίσε. Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Μαγκολόπα αξιωματούχο του αεροδρομίου της πόλης, δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων.

Το αεροπλάνο τύπου Dornier είχε προορισμό το Μπένι, την πρωτεύουσα της επαρχίας Βόρειο Κίβου που βρίσκεται 350 χιλιόμετρα βόρεια της Γκόμα, σύμφωνα με στέλεχος της εταιρείας. Συνετρίβη σε μία από τις πυκνοκατοικημένες συνοικίες που βρίσκονται γύρω από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.


«Σε αυτό υπήρχαν 17 επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος. Απογειώθηκε περίπου στις 09:00- 09:10 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας)», επεσήμανε ο Εριτιέρ Σάιντ Μαμάντου αρμόδιος της εταιρείας Busy Bee για τις κρατήσεις.

Η Busy Bee είναι μια νέα αεροπορική εταιρεία που διαθέτει τρία αεροσκάφη για να εξυπηρετεί περιοχές των επαρχίων Βόρειο Κίβου και Μπουτέμπο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share