Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε 8χρονο παιδί! (Video)

Η πάθηση που είχε να σημειωθεί θάνατος σε παιδί εδώ και 30 χρόνια!

28 Νοεμβρίου 2019 11:31
Θρήνος: Πέθανε 8χρονο παιδί! (Video)

Θρήνος έχει προκαλέσει η η είδηση ότι ένα 8χρονο παιδί πέθανε από διφθερίτιδα!

Φρικιαστικός θάνατος 2χρονου παιδιού: Καταπλακώθηκε από γλυπτό πάγου! (Video)

Μία παιδική ασθένεια που έχει εξαφανισθεί από τον υγειονομικό χάρτη λόγω των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 8χρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση, ενώ οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να το κρατήσουν στην ζωή.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε η 29χρονη λεχώνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα επισήμανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία Μανόλης Παπασάββας πρόκειται για παιδί που πιθανότητα δεν είχε πραγματοποιήσει το τριπλό εμβόλιο που προστατεύει από τη διφθερίτιδα και το οποίο πρέπει να γίνει σε μικρή ηλικία.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων αλλά και το ίδιο το υπουργείο Υγείας διερευνούν την υπόθεση, ενώ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Πέθανε ο Παναγιώτης Δρόσος σε ηλικία 27 ετών!

Το θέμα πάντως αναδεικνύει για άλλη μία φορά τις σοβαρές επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν από το αντιεμβολιαστικό κίνημα, τη στιγμή μάλιστα που είχε να σημειωθεί θάνατος σε παιδί από διφθερίτιδα τουλάχιστον 30 χρόνια.

Θλίψη: Πέθανε γνωστός παρουσιαστής! (photo)

Στα 80 του χρόνια νικημένος από τη λευχαιμία πέθανε ο πολύ γνωστός Αυστραλιανός παρουσιαστής και ποιητής, Clive James!

Θρίλερ με πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! Σε κίνδυνο εκείνος και η οικογένειά του!

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη, ο ατζέντης του, ο 80χρονος παρουσιαστής και ποιητής πέθανε έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τα βιβλία του.

Οι αγαπημένοι του φίλοι τον χαρακτηρίζουν ως «ιδιοφυές πνεύμα και αστείο άνθρωπο».

Τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν το 2010 όταν διαγνώστηκε με λευχαιμία, ενώ ο ίδιος το αποκάλυψε ένα χρόνο μετά.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός ο άνδρας του στάθηκε όταν πέθανε η μητέρα του! (Video)

Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 80χρονος παρουσιαστής πέθανε στις 24 Νοεμβρίου και η κηδεία του έγινε την Τετάρτη στο Κέιμπριτζ, στην οποία παρευρέθηκαν μόνο συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι.

Τραγική απώλεια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ήταν δημοσιογράφος, πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος, σχολιαστής. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη (διευθυντής σύνταξης), Αναγνώστης, Η Αυγή, Η Ελλάδα Σήμερα, Αδέσμευτος Τύπος, metro.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Οικονομίδης, από τους ιδρυτές του κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84.

Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του πρώτου μη κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, ενώ είχε εργαστεί επίσης στον Flash 9,61 και την ΕΡΑ1 και συνεργαστεί με δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Συνεργάστηκε στη δημιουργία τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ με θέμα την έρευνα στην Ελλάδα, τις δομές και τα προγράμματα διά βίου μάθησης, καθώς και τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Εργάστηκε, παράλληλα, στον χώρο της επικοινωνίας, στους τομείς της έρευνας και τεκμηρίωσης, ανάλυσης και στρατηγικού σχεδιασμού. Ήταν μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και δραστηριοποιούνταν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε γνωστός ηθοποιό! Οικογένεια Τάκη Σπυριδάκη: «Σεβαστείτε την κατάσταση και το πένθος μας»!

Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός και επικρατεί θρήνος στην οικογένεια του, αλλά και όσους τον γνώριζαν μέσα από την δουλειά του.

Άφησε την τελευταία του πνοή, λόγω επιπλοκών στην υγεία του την περασμένη Παρασκευή. Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκε από επιθετικής μορφής καρκίνο.

Ο λόγος για τον Brian Turk, ο οποίος εμφανίστηκε σε πολλές σειρές και ταινίες του Χόλυγουντ, όπως "Two and a Half Men", "Buffy the Vampire Slayer", "The Jamie Foxx Show", "Step by Step," "Wings , "Beverly Hills, 90210", "Boy Meets World", "ER", "Criminal Minds", "Animal Kingdom", "NCIS", "American Pie 2," "A.I. Artificial Intelligence," "Crocodile Dundee in Los Angeles," "The Lost World: Jurassic Park," "Big Fat Liar" κ.α.

Τραγωδία: Επιβάτης πλοίου βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του!

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο πλοίο στην καμπίνα του, ένας 59χρονος ο οποίος ταξίδευε ακτοπλοϊκώς, με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Ο 59χρονος εντοπίστηκε από τον πλοίαρχο, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως να ανταποκρίνεται.

Με τον κατάπλου του “SUPERFAST XI” παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share