Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Τεράστια προσοχή! Ισχυρές καταιγίδες και..." Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την κακοκαιρία! (Video)

Τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ώρες στην χώρα μας;

22 Νοεμβρίου 2019 10:23

O γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε όλους τους πολίτες σε ανάρτηση του για την κακοκαιρία που θα πλήξει την χώρα μας! Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο;

"Προσοχή! Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στις περιοχές..." - Αποκάλυψη τώρα! Καταστροφές από την κακοκαιρία: Καταιγίδες, πλημμυρισμένοι δρόμοι και χαλάζι!

Μέσα από μια ανάρτηση του στο Facebook πριν από 11 ώρες ο μετεωρολόγος έδωσε τα... φώτα του για τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και μίλησε συγκεκριμένα για δήμους και περιοχές!

ΠΡΟΣΟΧΗ, για καλό και για κακό, κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα-πρωινές ώρες της Παρασκευής στους παρακάτω ΔΗΜΟΥΣ από πιθανά έντονα και εν δυνάμει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα: Ισχυρές βροχοπτώσεις - καταιγίδες!

Δήμος Αριστοτέλη

Δήμος Βόλβης

Τα ανατολικότερα τμήματα του δήμου Λαγκαδά

Δήμος Βισαλτίας

Δήμος Αμφίπολης

Δήμος Νέας Ζίχνης

Δήμος Σερρών

Δήμος Ηράκλειας

Δήμος Παγγαίου

Δήμος Καβάλας

Δήμος Δοξάτου

Δήμος Δράμας

Δήμος Προσοτσάνης

Δήμος Νευροκοπίου

Δήμος Παρανεστίου

Δήμος Θάσου

Δήμος Νέστου

Δήμος Τοπείρου

Δήμος Ξάνθης

Δήμος Mύκης

Δήμος Αβδήρων

Δήμος Ιάσμου

Δήμος Κομοτηνής

Με εκτίμηση!

Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε το βίντεο με την αναλυτική πρόγνωση εδώ:

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα! (Video)

Η κακοκαιρία που έπληξε εχθές την Ελλάδα άφησε πίσω της εικόνες καταστροφής! Χείμαρροι αλλά και λίμνες δημιουργήθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρες από τις ισχυρές καταιγίδες! Τουλάχιστον 1.200 κεραυνοί έπεσαν στην Αττική και στην Βοιωτία!

Βόρεια Ελλάδα και Στερεά αντιμετώπισαν τα περισσότερα προβλήματα, με την Λαμία και την Θάσο να πλήττονται από τις σφοδρές βροχοπτώσεις. Από την μανία της βροχής, δε γλίτωσε ούτε η Αττική.

Η κακοκαιρία είχε ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης και κράτησε σχεδόν όλη μέρα. Σπίτια και καταστήματα στη περιοχή Λιμεναρίων υπέστησαν καταστροφές, ενώ ρέματα ξεχείλισαν και η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει τον δρόμο Καλυβίων – Λιμεναρίων.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Κυριακίδης, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, καθώς το πρωί αναμένεται να συνεχιστεί η κακοκαιρία.

Προβλήματα υπήρξαν και στη Κομοτηνή, όπου ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί. Σε άλλο περιστατικό, σχολικό λεωφορείο την ώρα που μετέφερε μαθητές σε χωριά μαθητές, κόλλησε στα νερά και χρειάστηκε η συνδρομή ενός τρακτέρ για να μπορέσει να ξεκινήσει και πάλι.

ΜΕΣΗ, ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΑ ΝΕΡΑ

⛈ Μαθητικό λεωφορείο κόλλησε στα νερα στη Μέση #video 🎦 Το βίντεο είναι του Nail Hayrullah από την ομάδα Καιρικά Νέα Θράκης

Posted by Χρόνος Εφημερίδα on Thursday, November 21, 2019

Από το κύμα της κακοκαιρίας δε γλίτωσε ούτε η Αττική. Από τις 5 το απόγευμα περίπου ξέσπασε δυνατή βροχή που κράτησε ώρες.

Τα προβλήματα στους δρόμους ήταν τεράστια, ενώ η νεροποντή διέκοψε ακόμη και αγώνα βόλεϊ του επαγγελματικού πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Φοίνικα Σύρου, καθώς έσταζε η οροφή. Πάρνηθα, Παλλήνη και Αγία Παρασκευή είχαν την μεγαλύτερη ποσότητα νερού στην διάρκεια της κακοκαιρίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share