Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έκρηξη στην Αργυρούπολη: Πήραν 20.000 ευρώ από ΑΤΜ!

Το ΑΤΜ διαλύθηκε ολοσχερώς!

13 Νοεμβρίου 2019 07:15
Έκρηξη στην Αργυρούπολη: Πήραν 20.000 ευρώ από ΑΤΜ!

Ένα ΑΤΜ στην λεωφόρο Κύπρου, στην Αργυρούπολη, αποφάσισαν να ληστέψουν και κατάφεραν να αποσπάσουν 20.000 ευρώ μετά από την έκρηξη του!

Δείτε επίσης: ΑΤΜ για ανάληψη... σολομού!

Οι κλέφτες προκάλεσαν έκρηξη προκειμένου να ανοίξουν το ΑΤΜ. Από την έκρηξη σημειώθηκαν μεγάλες υλικές ζημίες στο τραπεζικό κατάστημα στην πρόσοψη του οποίου βρισκόταν το ΑΤΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που το ΑΤΜ διαλύθηκε ολοσχερώς, και οι κλέφτες κατάφεραν να μπουν στο υποκατάστημα και να πάρουν με τα χέρια τα σκορπισμένα χαρτονομίσματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ποσό που κατάφεραν τελικά να πάρουν εκτιμάται σε περίπου 20.000 ευρώ.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Λουτράκι! Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν!

Στο Λουτράκι άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας! Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αλλά εγκατέλειψαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν! Λουτράκι: Αυτοκίνητο κατέστρεψε 3 καταστήματα και μια κολόνα της ΔΕΗ!

Σύμφωνα με το loutraki365, οι δράστες μετέβησαν με αυτοκίνητο στο ATM, το ανατίναξαν, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις κασετίνες.

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας και το αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, που χρησιμοποίησαν. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Μέγαρα: Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ!

Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ στα Μέγαρα!

Στόχος των δραστών έγινε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 58, στα Μέγαρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της τράπεζας, αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν… χέρι στις κασετίνες με τα χρήματα. Δεν το έβαλαν κάτω όμως. Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Στη συνέχεια, έριξαν αυτοκίνητο σε πλαϊνή πόρτα, με σκοπό να εισβάλουν στην τράπεζα.

Ούτε αυτή η προσπάθειά τους είχε αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έτσι, εγκατέλειψαν και έφυγαν με άδεια χέρια. Πλέον, η αστυνομία κάνει έρευνες, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους επίμονους επίδοξους κλέφτες.

Απίστευτο: Έκλεψαν ΑΤΜ από νοσοκομείο στο Αγρίνιο!

Πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν!

Διαβάστε και αυτό: Γλυφάδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν άπραγοι! (Video)

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων άρπαξαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα από τον χώρο του νοσοκομείου του Αγρινίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ, μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο ακόμα χρηματικό ποσό, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή του Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες μεταφόρτωσαν το ΑΤΜ σε άλλο όχημα, προκειμένου να το μεταφέρουν στο κρησφύγετό τους.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Νέα Ιωνία! Άρπαξαν πολλά χρήματα και προκάλεσαν υλικές ζημιές!

Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Νέα Ιωνία! Άρπαξαν πολλά χρήματα και προκάλεσαν υλικές ζημιές! Μενίδι: Συνέλαβαν τον αρχηγό της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ!

Οι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στην οδό Ιφιγενείας 48, χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που πήραν οι δράστες.

Από την έκρηξη, το ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου. Οι αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share