Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος στον Άρη! Πέθανε ο μικρός Παναγιώτης - Γερβάσιος!

Έφυγε από την ζωή ο μικρός μαχητής!

12 Νοεμβρίου 2019 23:25
Βαρύ πένθος στον Άρη! Πέθανε ο μικρός Παναγιώτης - Γερβάσιος!

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του μικρού μαχητή Παναγιώτη Γερβάσιου... Η ομάδα του Άρη έχει βυθιστεί στο πένθος! Να σας θυμίσουμε: Πέθανε ο Αλέξης Νικολακόπουλος!

Ο Παναγιώτης-Γερβάσιος πραγματοποίησε μια δύσκολη και επίπονη εγχείριση την Τρίτη (12.11.2019), αλλά δεν τα κατάφερε. Η καρδιά του «φτερούγισε» την ώρα της εγχείρισης, βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη τους γονείς του, αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη.

Η ιστορία του μικρού αναδείχθηκε πριν από λίγες μέρες, όταν αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στο Ωνάσειο, πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θέλοντας να συμπαρασταθεί ηθικά στην οικογένεια του Παναγιώτη-Γερβάσιου. Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του, ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης εξέφρασς τα συλλυπητήρια τους, την ώρα που τα μηνύματα θλίψης πλημμύρισαν το διαδίκτυο.

◾Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου… Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε… Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…◾

Posted by ARIS F.C. on Tuesday, November 12, 2019

Πέθανε η Βασιλική Μπρέκη!

Σπαραγμός για την οικογένεια της Βασιλικής Μπρέκη στην Λαμία αφού πέθανε σε ηλικία 63 ετών! Δείτε ακόμα: Πέθανε ο Χρήστος Α. Παπαναστασίου!

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη (13/11/19) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης, στα Δυο Βουνά Λαμίας.

Συγγενείς και φίλοι θα είναι όλοι εκεί για να της πουν το τελευταίο αντίο! Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα!

Πέθανε η Χαρά Τσαμπά!

Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η παιδίατρος Χαρά Τσαμπά.

Στα 59 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους την γνώριζαν. Διατηρούσε ιατρείο στην περιοχή του Ρίου και με τον σύζυγο της, επίσης, παιδίατρο, Θύμιο Σακαρετσάνο, είχαν αποκτήσει ένα γιο. Η Χαρά Τσαμπά ήταν αδελφή του παλαίμαχου παίκτη της Παναχαϊκής Κώστα Τσαμπά.

Πέθανε ο Βαγγέλης Μαγκανιώτης!

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τετάρτη, το μεσημέρι στις 3 από των Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Ά Νεκροταφείο Πατρών.

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου εκφράζει τη θλίωη της και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της εκ μέρους του Συλλόγου.

Είδηση σοκ: Νεκρός ξαφνικά ο Νίκος Ανδρικόπουλος!

Σπαραγμό στην περιοχή της Αγυιάς και της Πάτρας γενικότερα, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Ανδρικόπουλου.

Αιτία του ξαφνικού θανάτου είναι πως υπέστη έμφραγμα και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος, διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα εστίασης. Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share