Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Βαγγέλης Μαγκανιώτης!

Νεκρός στα 53 του χρόνια!

12 Νοεμβρίου 2019 14:39
Πέθανε ο Βαγγέλης Μαγκανιώτης!

Πέθανε στη Ρόδο, όπου και υπηρετούσε, ο Πατρινός Πυρονόμος Βαγγέλης Μαγκανιώτης. Ο συμπολίτης ήταν εξαιρετικά αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Ρόδου με την είδηση να σκορπάει τη θλίψη στο νησί του Αιγαίου.

Όπως γράφει η rodiaki.gr ο Βαγγέλη Μαγκανιώτης ήταν μόλις 53 ετών κι «έφυγε» χθες νικημένος από την επάρατο, με την οποία το προηγούμενο διάστημα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αλλά η «μάχη» αυτή ήταν άνιση και το χαμόγελο του πάντα ευγενικού και πρόθυμου Βαγγέλη έσβησε από τα χείλη του, αφήνοντας πίσω τη σύντροφο του Κυριακή και τα δύο του παιδιά Αναστάσιο και Ελπινίκη.

Θρήνος! Πέθανε ανήλικη αφού σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο!

Ο Βαγγέλης Μαγκανιώτης μπορεί να καταγόταν από την Πάτρα όμως η δουλειά του, η οικογένεια του, το σπίτι του, οι φίλοι του, βρίσκονταν στη Ρόδο, την οποία και θεωρούσε δεύτερη του πατρίδα.

Πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει όποιον του ζητούσε, πάντα έτοιμος να πει ένα καλό λόγο, κάποιο αστείο με αυτό το τόσο ευγενικό χιούμορ του.

Πρόθυμος και στην υπηρεσία του για αυτό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο ως άνθρωπος όσο και ως συνάδελφος από όλους όσοι έτυχε να υπηρετήσουν και να συνεργαστούν μαζί του!

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στο Κοιμητήριο Ρόδου.

Είδηση σοκ: Νεκρός ξαφνικά ο Νίκος Ανδρικόπουλος!

Σπαραγμό στην περιοχή της Αγυιάς και της Πάτρας γενικότερα, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Ανδρικόπουλου.

Αιτία του ξαφνικού θανάτου είναι πως υπέστη έμφραγμα και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος, διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα εστίασης. Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Θρήνος! Πέθανε ανήλικη αφού σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη στη Γαλλία όταν σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο συλλογής ρούχων, στο Μονγκαγιάρ. Ένας περαστικός είδε το κορίτσι να μάχεται για την ζωή του και φώναξε αμέσως την πυροσβεστική. Οι προσπάθειες τους όμως ήταν μάταιες..

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Όταν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες, η έφηβη δεν ανέπνεε πια, οπότε δεν στάθηκε δυνατόν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Άγνωστο παραμένει αν η 15χρονη πήγε στον πράσινο κάδο, όπου συλλέγονται ρούχα για δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου να αφήσει ή να πάρει κάτι για την ίδια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share