Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρήνος! Πέθανε ανήλικη αφού σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο!

Μάταιες οι προσπάθειες της πυροσβεστικής!

12 Νοεμβρίου 2019 10:52
Θρήνος! Πέθανε ανήλικη αφού σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη στη Γαλλία όταν σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο συλλογής ρούχων, στο Μονγκαγιάρ. Ένας περαστικός είδε το κορίτσι να μάχεται για την ζωή του και φώναξε αμέσως την πυροσβεστική. Οι προσπάθειες τους όμως ήταν μάταιες..

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Όταν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες, η έφηβη δεν ανέπνεε πια, οπότε δεν στάθηκε δυνατόν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Άγνωστο παραμένει αν η 15χρονη πήγε στον πράσινο κάδο, όπου συλλέγονται ρούχα για δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου να αφήσει ή να πάρει κάτι για την ίδια.

Φρίκη! Πέθανε μπροστά στον ανήλικο γιο της από το μίξερ που είχε στο σπίτι!

Σοκαριστικό θάνατο βρήκε μια 58χρονη μητέρα στο Σεντ Ετιέν της Γαλλίας, την περασμένη Κυριακή, από ένα αντικείμενο που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπλέχτηκε στο μίξερ το μαντήλι που φορούσε ενώ έφτιαχνε κέικ μαζί με τον 15χρονο γιο της..

Δείτε επίσης: Αληθινή ιστορία που σοκάρει! 22χρονος περιγράφει πώς είναι ο θάνατος!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο 15χρονος αν και πανικοβλήθηκε στη θέα, με την μητέρα του να φέυγει από την ζωή, φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις της, αλλά στη συνέχεια κάλεσε τις αρχές με τους διασώστες για να τον καθοδηγούν να βγάλει από τη μπρίζα την ηλεκτρονική συσκευή και να κόψει το μαντήλι.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι της 58χρονης δεν κατάφεραν να την σώσουν παρά τις προσπάθειες τους να την επαναφέρουν.

Η ακριβής αιτία θανάτου της γυναίκας θα προκύψει μετά την ολοκλήρωσης της νεκροψίας-νεκροτομής της σορού της.

Τραγωδία: Πέθανε 13χρονη ηθοποιός!

Μια ακόμα τραγωδία σημάδεψε τον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο της 13χρονης ηθοποιού! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Ο λόγος για τη Λόρελ Γκριτζ, μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιό, η οποία είχε ερμηνεύσει το ρόλο της Polly στο «Cat on a Hot Tin Roof». Η αιτία του θανάτου της δεν έχει εξακριβωθεί ενώ έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά "Once" όπου έπαιξε μαζί με την Σκάρλετ Τζόχανσον!

Μία από τις συμπρωταγωνίστριες της στη σειρά, η Ελίζα Μαντόρε είπε μετά την ανακοίνωση του θανάτου της: «Είμαι συντετριμμένη από την αιφνίδια απώλεια της. Η Λόρελ - πάντα χαμογελούσατε και πάντα έκανε τους άλλους ανθρώπους να χαμογελούν». Και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που την γνώρισα. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ και ποτέ δεν θα σταματήσω να την αγαπώ».

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος πασίγνωστου ηθοποιού στον καλλιτεχνικό κόσμο! "Έφυγε" από την ζωή ο γνωστός Αμερικανός κωμικός Ριπ Τέιλορ.

The Merv Griffin Show., το The $1.98 Beauty Show, το Sigmund and the Sea Monsters, το The Brady Bunch Variety Hour, και Santa Barbara ήταν μερικές από τις επιτυχίες του! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Είχε δανείσει την φωνή του σε καρτούν στις ταινίες The Addams Family to The Jetsons, Ducktales the Movie ,Garfield and Friends.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share