Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα!

Οι εικόνες σοκάρουν!

9 Νοεμβρίου 2019 10:50
Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα!

Οι εικόνες προκαλούν σοκ από τον εγκλωβισμό αυτοκινήτου στην Λαμία! Όπως θα δείτε ένας άνθρωπος κάθεται στην οροφή του αυτοκινήτου προκειμένου να προστατευτεί από τα νερά! Έχει εγκλωβιστεί με το αμάξι του κάτω από γέφυρα!

Η πυροσβεστική κλήθηκε να τον βοηθήσει στην περιοχή της Ανθήλης. Λάρισα: Κλείνει για 8 μήνες η γέφυρα του Πηνειού!

Ο οδηγός του τζιπ δεν φανταζόταν ότι η στάθμη του νερού θα ήταν τόσο υψηλή με αποτέλεσμα μόλις προχώρησε λίγα μέτρα το όχημα να ακινητοποιηθεί.

Μέχρι να έρθει βοήθεια οδηγός και συνοδηγός βγήκαν από τα παράθυρα και ανέβηκαν στην οροφή του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η Π.Υ., και οδική βοήθεια, που απεγκλώβισαν τα δυο άτομα και στη συνέχεια έβγαλαν το αυτοκίνητο από το νερό.

Απείλησαν οδηγό λεωφορείου στη Λαμία: «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στην καρδιά»!

Ένα ακόμη επεισόδιο σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου, με πρωταγωνιστή έναν ρομά. Αυτή τη φορά ο νεαρός ρομά, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές στο παρελθόν, αρνούνταν να κατέβει από το αστικό λεωφορείο απειλώντας και βρίζοντας τον οδηγό και τους επιβάτες που βρέθηκαν μπροστά του.

Δείτα και αυτό: Καταγγελία - σοκ: Την πλησίασε κύκλωμα ρομά έξω από κέντρο για να της "πουλήσει" παιδί (video)

Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλο οδηγό αστικού λεωφορείου, απειλώντας τον μπροστά σε όλους «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στη καρδιά και ας πάω φυλακή...», του είπε.

Κάποιες γυναίκες σταμάτησαν διερχόμενο αστυνομικό της Τροχαίας για να βοηθήσει την κατάσταση, ενώ μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι προσήγαγαν τον νεαρό ρομά στο αστυνομικό μέγαρο.

«Το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα και έπρεπε να κατεβούμε όλοι. Αυτός αρνούνταν και απειλούσε τον οδηγό και εμάς τους επιβάτες. Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλον οδηγό που προσπαθησε να τον ηρεμήσει. Δεν καταλάβαινε που βρισκόταν και ήταν επιθετικός....», είπε μια από τις επιβάτιδες του αστικού.

«Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας με τους ρομά. Μπαίνουν στα αστικά δεν πληρώνουν ποτέ, όπως όλοι εμείς, και κάνουν τα αίσχη κάθε φορά. Κάποιος σε αυτή την πόλη θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα των ρομά, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς....», συμπλήρωσε ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος τόνισε επίσης ότι δεν τολμάς να περάσεις δίπλα από το μεσαίο κλειστό περίπτερο στην κάτω πλευρά της πλατείας, αφού μυρίζει σαν δημόσιο αποχωρητήριο.

Σοκ: Πεζός παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά στην Λαμία!

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον πεζό που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε στην Λαμία! Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε γύρω στις 9:15’ το πρωί στα Γαλανέικα Λαμία λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου. Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία Λαμίας.

Από το στεναδάκι που βγαίνει στην Παπασιοπούλου πριν την Εκκλησία (όπως έρχεσαι από το Πανεπιστήμιο) το μπλε Ford επιχείρησε να στρίψει δεξιά με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων!

Επάνω στη στροφή μπροστά του, βρέθηκε πολύ γνωστός και αγαπητός στη συνοικία της βόρειας Λαμίας όπου κατοικεί, άνδρας με ειδικές ανάγκες, που είχε κατεβεί από το πεζοδρόμιο προφανώς θέλοντας να περάσει απέναντι.

Η επαφή τους δεν ήταν σοβαρή, αλλά ήταν αρκετή για να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι αισιόδοξες ότι δεν έχει χτυπήσει σοβαρά.

Η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Τρόμος στην Λαμία: Πτώμα βρέθηκε σε διαμέρισμα μετά από δέκα ημέρες!

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από διαμέρισμα στην Λαμία! Το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν πάνω από δέκα ημέρες στο διαμέρισμα! Συναγερμός στη Λαμία: Άγριο ξύλο στην κεντρική πλατεία! (Video)

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σωρός ήταν σε προχωρημένη σήψη. Εικάζεται ότι για πάνω από δέκα ημέρες το πτώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται το lamiareport, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share