Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χάος στους δρόμους: Τρομερό μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω βροχής!

Στο «κόκκινο» στην κατεύθυνση προς το κέντρο!

8 Νοεμβρίου 2019 07:58
Χάος στους δρόμους: Τρομερό μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω βροχής!

Τρομερό μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω βροχής, επικρατεί ένα χάος στους δρόμους!

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις έφεραν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Δείτε πως θα εξελιχθεί ο καιρός σήμερα!

Για μια ακόμη φορά τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό. Το «ποτάμι» θυμίζει και πάλι απέραντο πάρκινγκ, με τις ουρές στο ρεύμα ανόδου να ξεκινούν από το ύψος του Ρέντη και μέχρι τη Φιλαδέλφεια τα οχήματα να πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Καλύτερη, προς το παρόν, η εικόνα στο ρεύμα καθόδου, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Υπομονή απαιτούν επίσης η Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, η Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, η Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, η λεωφόρος Αθηνών, η Ιερά Οδός, η Πατησίων και στα δύο ρεύματα, η Βουλιαγμένης και η Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Τροχαίο στην Ελασσόνα: Ντελιβεράς έπεσε πάνω σε μαθήτριες!

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο συνέβη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, λίγο έξω από τα Γυμνάσια Ελασσόνας. Οι μαθητές βρίσκονταν πάνω στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο τους, και τότε ένα αυτοκίνητο, που διερχόταν από στενό συγκρούστηκε με μηχανάκι, που περνούσε από εκείνο το σημείο!

Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Αττική Οδό! Αναποδογύρισε νταλίκα!

Από την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του δικύκλου έπεσε πάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσει, ενώ τραυματίστηκε και ο ίδιος. Από την μοιραία πτώση στο έδαφος, τραυματίστηκε μονάχα στον αστράγαλο, και σωτήριο απεδείχθει το κράνος!

Σε ότι αφορά τις μαθήτριες, η μια χτύπησε σοβαρά στο πόδι, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια τραυματίστηκαν ελαφρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι γονείς των παιδιών, ενώ στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τα παιδιά αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η άτυχη μαθήτρια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για το σπασμένο πόδι της, όπου και πραγματοποιήθηκε πολύωρη επέμβαση, ενώ ο οδηγός από το μηχανάκι νοσηλεύεται επίσης με σπασμένο αστράγαλο στο ίδιο νοσοκομείο.

Η αστυνομία συντάσσει τη δικογραφία και διεξάγει προανακριτική έρευνα για το συμβάν ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share