Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Λονδίνο για ύποπτο όχημα σε γέφυρα! (Video)

Πανικός!

1 Νοεμβρίου 2019 19:37
Συναγερμός στο Λονδίνο για ύποπτο όχημα σε γέφυρα! (Video)

Κλειστή για αυτοκίνητα και για πεζούς είναι εδώ και λίγη ώρα η γέφυρα Βόξολ στο Λονδίνο, καθώς εντοπίστηκε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα. Η γέφυρα βρίσκεται κοντά στα γραφεία της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙ6. Συναγερμός στο Λονδίνο: Πιθανή διαρροή χημικής ουσίας σε εμπορικό δρόμο!

Αξιωματικοί εκκένωσαν την περιοχή περίπου στις 4 σήμερα το μεσημέρι και διερευνούν το αυτοκίνητο. Επίσης, έχουν κλείσει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας, η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο του περιστατικού και ειδικοί αξιωματικοί ερευνούν το όχημα. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Η εκκένωση της γέφυρας έχει προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα στη γύρω περιοχή.

Λονδίνο: Κινέζοι και οι 39 νεκροί στο "φορτηγό του θανάτου"

Κινέζοι ήταν και οι 39 νεκροί στο κοντέιντερ του θανάτου στο Έσεξ όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης όπως το Sky News και τo ΒBC.

Αντίστοιχη υπόθεση με Κινέζους είχε καταγραφεί και το 2000 όταν σε ένα κοντέινερ στο Κεντ είχαν βρεθεί νεκροί 58 Κινέζοι.

Τότε το κοντέινερ είχε εντοπιστεί στις 18 Ιουνίου 2000 με δύο ανθρώπους να εντοπίζονται ζωντανοί.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού με τα 39 πτώματα στο Έσσεξ! (photo)

Τραγωδία στο Έσεξ: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους - Το θρίλερ με τα 39 πτώματα και τα ονόματα ''κλειδιά''!

Την ταυτοποίηση των 39 άψυχων σωμάτων που βρέθηκαν σε κοντέινερ φορτηγού στο Έσεξ, έχει θέσει ως προτεραιότητα η βρετανική αστυνομία, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα καταστεί δυνατή η χαρτογράφηση της διαδρομής που ακολούθησαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, μέχρι να φτάσουν στη βρετανική επικράτεια.

Τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τη χειρότερη τραγωδία των τελευταίων 20 χρόνων. Ένα πιθανό σενάριο, είναι ότι το φορτηγό ξεκίνησε τη διαδρομή του από τη Βουλγαρία, όπου πιθανότατα «φορτώθηκαν» οι 39 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος. Ένα σενάριο που κυκλοφορεί έντονα, είναι ότι πρόκειται για μετανάστες, οι οποίοι πάγωσαν μέχρι θανάτου στους μείον 25 βαθμούς Κελσίου, καθώς μεταφέρθηκαν στο ψυγείο που μετέφερε το φορτηγό των 20 μέτρων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής Ένωσης Οδικών Μεταφορών (RHA) Ρίτσαρντ Μπέρνετ δήλωσε ότι το κοντέινερ όπου εντοπίστηκαν την Τετάρτη τα 39 πτώματα, πρέπει να ήταν φορτηγό - ψυγείο.

«Η θερμοκρασία μπορεί να είναι τόσο χαμηλή που να φθάνει τους -25C όταν μεταφέρονται κατεψυγμένα προϊόντα αλλά και να προκαλέσει αρκετά γρήγορα τον θάνατο ανθρώπων», υποστηρίζει στην βρετανική εφημερίδα «Mirror» και προσθέτει: «Εάν το ψυγείο λειτουργεί, είναι απίστευτα κρύα...Το μόνο μέρος για να πάει κανείς στην τουαλέτα είναι στο πίσω μέρος του φορτηγού. Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι, εάν οι άνθρωποι ήταν εκεί μέσα για ημέρες, τότε θα υπάρχουν κόπρανα, ούρα... ».

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας, το φορτηγό φόρτωσε στην πόλη Βάρνα και από εκεί ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι του για τη Βρετανία. Στη Βρετανία έφτασε με πλοίο από το λιμάνι του Zeebrugge, στο Βέλγιο. Το πλοίο μετέφερε το φορτηγό του θανάτου στο Γκρέις, στο Έσεξ. Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά, καθώς το μεγάλο όχημα πέρασε από διάφορες χώρες, μέχρι να φτάσει στο βελγικό λιμάνι και από εκεί στη Βρετανία. Το ερώτημα είναι αν πραγματοποιήθηκε έλεγχος, ειδικότερα όταν το φορτηγό πέρασε τα σύνορα του Βελγίου. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται οι 39 άνθρωποι να φορτώθηκαν στο ψυγείο εντός της βελγικής επικράτειας

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share