Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Φρικτός ο θάνατος της 65χρονης!

Σοκ!

25 Οκτωβρίου 2019 10:54
Τραγωδία στη Γλυφάδα: Φρικτός ο θάνατος της 65χρονης!

Φρικτό θάνατο βρήκε 65χρονη γυναίκα, βρετανικής υπηκοότητας, μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμα ισογείου όπου διέμενε, στην λεωφόρο Ποσειδώνος 117 στη Γλυφάδα. Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τους 39 Κινέζους! Γιατί τους έκλεισαν μέσα σε φορτηγό-ψυγείο;

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, και προξένησε υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, χωρίς όμως να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ισχυρή έκρηξη στην Γλυφάδα! (Video)

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά, αλλά στο χώρο του σαλονιού βρήκαν νεκρή την γυναίκα, η οποία είχε υποστεί εγκαύματα στο σώμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται ότι πιθανόν η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο και ειδικότερα ότι η γυναίκα κάπνιζε και την πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά τα ρούχα της και να χάσει τη ζωή της.

Φρικτός θάνατος στην Πάργα: Γυναίκα έπεσε από το Κάστρο!

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 33χρονη γυναίκα από την Ολλανδία η οποία έκανε διακοπές στην Πάργα. Σοφία Κοκοσαλάκη: Σπάραξαν φίλοι και συγγενείς στο τελευταίο αντίο!

Η 33χρονη έπεσε από το Κάστρο της πόλης και εντοπίστηκε από ζευγάρι άλλων τουριστών σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων περίπου.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία ερευνά, σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια και τις συνθήκες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για κάτι άλλο.

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα!

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα καθώς «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη του αδερφή Νίκη, με την οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι και η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την υγεία της.

Ενδεικτικό της αγάπης και της αδυναμίας που είχε ο ηθοποιός στην αδελφή του ήταν ότι δεν έλειψε στιγμή από το προσκεφάλι της το μεγάλο χρονικό διάστημα που εκείνη νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο. Δύσκολες ώρες για Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου. To διπλό δράμα που την έκανε να λυγίσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espressο», εκείνος βαθιά θρησκευόμενος ζητούσε από τον Θεό να μην την πάρει από κοντά του, να μην του στερήσει την παρουσία του.

Την ημέρα της κηδείας, που έγινε πριν από λίγες ημέρες από το νεκροταφείο του Αγίου Αντωνίου, ο ηθοποιός συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε το αίμα του, τον πιο δικό του άνθρωπο.

Στο πλευρό του ήταν λίγοι καλοί φίλοι και συγγενείς, αλλά και η σύντροφος του Κώστα Πρέκα, Μαίρη Βιντιάδου, η οποία έζησε όλη την περιπέτεια με την υγεία της αδερφής του, καθώς στεκόταν συνεχώς στο πλάι του ηθοποιού σαν βράχος.

Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Πέθανε ο πατέρας της!

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Ο Σταύρος Μαραγκουδάκης, ο οποίος ήταν γιατρός στο επάγγελμα, πέθανε σήμερα. Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του!

Δείτε επίσης: Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Καραπάνος!

Ο πατέρας της Άλκηστις Μαραγκουδάκη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα με την υγεία του. Τον περασμένο μήνα η κόρη του ανέβασε φωτογραφία στα social media, όταν γιόρτασαν μαζί τα τελευταία του γενέθλια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γλυφάδα: Kάρφωσαν αστυνομικό με στυλό επειδή πήγε να τους ελέγξει!

Φωτιά σε σκάφος στη Γλυφάδα! (Video)

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share