Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ισχυρή έκρηξη στην Γλυφάδα! (Video)

Συναγερμός!

18 Οκτωβρίου 2019 07:13
Ισχυρή έκρηξη στην Γλυφάδα! (Video)

Ένα ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας έβαλαν στόχο άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από την ισχυρή έκρηξη το κιόσκι στο οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε ενώ ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τα θραύσματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το ΟΡΕΝ, οι δράστες ήταν τρείς και έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτες.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αλλάζει ο καιρός: Αίθριος αλλά με μπόρες στα... νότια!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άγνωστοι τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης την οποία πυροδότησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Από τις τρεις κασετίνες με χρήματα στο ΑΤΜ, η μια καταστράφηκε ολοσχερώς, στη δεύτερη τα χαρτονομίσματα διαλύθηκαν με τους αγνώστους να παίρνουν τελικά άθικτη μόνο την τρίτη κασετίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις αγνώστους περίμεναν σε μικρή απόσταση συνεργοί τους με αυτοκίνητα που τους περίμεναν στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελληνικού.

Γλυφάδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν άπραγοι! (Video)

Απόπειρα ληστείας έγινε σε τρία ΑΤΜ, που βρίσκονται σε πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Οι δράστες δοκίμασαν να ανατινάξουν τα τρία ΑΤΜ με δυναμίτη, όπως μετέδωσε ο OPEN, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τους επίδοξους ληστές. Από την έκρηξη προκάλεσαν υλικές ζημιές στο σούπερ μάρκετ, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν τα τρία μηχανήματα.

Αυτό, γιατί και τα τρία ήταν θωρακισμένα, με αποτέλεσμα η απόπειρα ληστείας που διέπραξαν, να μην έχει αποτέλεσμα και να φεύγουν με άδεια χέρια από το σημείο. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share