Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου. To διπλό δράμα που την έκανε να λυγίσει!

Τι συνέβη;

23 Οκτωβρίου 2019 08:36
Δύσκολες ώρες για Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου. To διπλό δράμα που την έκανε να λυγίσει!

Διπλό δράμα ζει η αγαπημένη ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη. Εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τώρα η Τράπεζα ετοιμάζεται να πάρει το μοναδικό σπίτι που έχουν, το οποίο μένει ο γιος τους.

Δείτε επίσης: "Καφέ της Χαράς": Το πιτσιρίκι της φωτογραφίας είναι ένας από τους πιο κούκλους ηθοποιούς της σειράς! Τον είχαν ερωτευτεί όλες...

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου ξεσπούν, λίγο πριν το σπίτι τους βγει σε πλειστηριασμό.

Το ζευγάρι που ζει στη Σύρο αγωνιά για τον πλειστηριασμό που θα γίνει μετά το Πάσχα και απειλεί να τους στερήσει το μοναδικό ακίνητο περιουσιακό τους στοιχείο. “Δεν ξέρω… δεν μπορώ να σας μιλήσω, έχω προβλήματα υγείας. Είναι καλύτερα να σας μιλήσει ο σύζυγός μου. Είναι το ίδιο σαν να μιλάτε μαζί μου”, λέει με λυπημένη φωνή για όσα περνά η Νόρα Βαλσάμη.

Πιο ψύχραιμος, ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου, αναφέρει χαρακτηριστικά: Είναι αλήθεια το γεγονός αυτό. Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό, σαν στυγνοί τοκογλύφοι, σπίτια ανθρώπων οι οποίοι χρωστούν. Αυτό έκαναν και σε εμάς. Δεν με εκπλήσσει αυτό που συμβαίνει.

Άκουγα ότι πετούσαν κόσμο από τα σπίτια του για 20.000 ευρώ και ήμουν κάπως προετοιμασμένος. Έλεγα μέσα μου: “Δεν υπάρχει λογική. Όλα πρέπει να τα περιμένεις, Ερρίκο”…”, είναι τα πρώτα λόγια του κυρίου Ανδρέου, ο οποίος ξετυλίγει το κουβάρι του δράματος για το μοναδικό ακίνητο που έχουν κληροδοτήσει στον γιο τους και το οποίο απέκτησαν μετά από πολύ κόπο.

Και συμπληρώνει: “Προσπαθούσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να το πουλήσουμε με σκοπό να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Είχαμε και δυο πιστωτικές κάρτες… Αυτό το μικρό στούντιο το είχαμε δώσει στον γιο μας. Εκεί έγραφε τις μουσικές του το παιδί, εκεί καθόταν. Σας επισημαίνουμε πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να του νοικιάσουμε άλλο χώρο”.

Θύμα απάτης η Μελίνα Ασλανίδου!

Έξαλλη έχει γίνει η Μελίνα Ασλανίδου, καθώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου», αποκάλυψε.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα ονόματα από το χώρο της showbiz πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ευκαιρία διαβάστε: Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα η Μελίνα Ασλανίδου: Στην δημοσιότητα η καταγωγή της!

Ανάμεσα τους και η Μελίνα Ασλανίδου. Μάλιστα, έχει απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διευθετήσουν το θέμα αυτό.

«Προσοχή, προσοχή! Καλήμερα παιδιά… Αυτό δεν ισχύει που λένε εδώ… Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου για να πουλήσει το προϊόν αυτό… χωρίς προϊόντα αδυνατίζεις αν θέλεις… Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη σας το λέμε ενημερωτικά», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Βαριά άρρωστοι Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος!

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια είναι... βαριά άρρωστοι!

Τι συνέβη; Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη εκπομπή της είχε φιλοξενήσει την Μπέττυ Κουράκου και αποκάλυψε την δική της συνήθεια με τον Νίκο Ευαγγελάτο την οποία και χαρακτήρισε άρρωστη!

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; «Είμαι με τον άντρα μου 17 χρόνια. Ένα βράδυ μόνοι μας ο καθένας έξω, δεν έχουμε βγει. Δηλαδή ζήτημα είναι να έχει γίνει μια δυο φορές μόνο για επαγγελματικό λόγο, αλλά και αυτό δυο φορές στα 18 χρόνια. Και μου λένε οι φίλες μου «αυτό είναι άρρωστο» αλλά μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλιστα μας είχε μιλήσει και για την σεξουαλική της ζωή με τον άνδρα της!

Ιδιαίτερα όταν είναι του Αγίου Βαλεντίνου το ζευγάρι του δίνει και καταλαβαίνει! Έτσι γίνεται κάθε χρόνο και μάλιστα η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μιλήσει ανοικτά για αυτό!

Πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για το τι θα φορέσει για να γίνουν πράξη «50 αποχρώσεις του Ευαγγελάτου» και χαμογέλασε με νόημα, ενώ στη συνέχεια είπε: «Μη σας πω… εξήντα και εβδομήντα αποχρώσεις».

Για τους περίεργους της... παρέας, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε πως θα α φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο – το οποίο φόραγε και πέρσι την αντίστοιχη μέρα- , το μαύρο μυτερό και sexy παπούτσι που βάζει συχνά, κόκκινο κραγιόν, μαλλί υπερπαραγωγή και οστρακοειδή.

"Είναι κακοποίηση...": Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει τον... χωρισμό της από τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Την πρόσφατη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην οποία διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια, σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου!

«Μιχάλη καλωσόρισες στο club. Εμένα με τον Ευαγγελάτο μας χωρίζουν εδώ και 20 χρόνια. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη μας ¨χτυπάνε¨ και μας χωρίζουν. Είναι σαν την κακοποίηση. Από ένα σημείο και μετά είναι σαν να το συνηθίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά on air η Τατιάνα Στεφανίδου για τις φήμες που τη θέλουν ανά διαστήματα να χωρίζει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share