Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο έξω από την Τρίπολη! Νεκρή μια γυναίκα!

Ένας ακόμα τραυματίας!

23 Οκτωβρίου 2019 15:24
Τροχαίο έξω από την Τρίπολη! Νεκρή μια γυναίκα!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 10:00, στο 6ο χιλιόμετρο της Άστρους – Τρίπολης! Μια γυναίκα 68 χρονών βρέθηκε νεκρή!

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή και τραυματισμένα παιδιά!

Συγκεκριμένα, μετά από σύγκρουση δυο αυτοκινήτων, μια 68χρονη γυναίκα, η οποία ήταν συνοδηγός στο ένα αυτοκίνητο έχασε την ζωή της, ενώ ο οδηγός του οχήματος είναι βαριά τραυματίας και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος, που εμπλέκεται στο τροχαίο έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Στην περιοχή βρέθηκαν 4 πυροσβέστες, που επιχείρησαν για το απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο! (Video)

Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στην εθνική οδό και συγκεκριμένα, στην έξοδο για Σχηματάρι στο 65,5 χλμ Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία! Σοκαριστικό τροχαίο στη Σαουδική Αραβία: 35 νεκροί και 4 τραυματίες! (Video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μηχανή και το κόκκινο αυτοκίνητο κινούταν στο ίδιο ρεύμα και βγήκαν στην έξοδο του Σχηματαρίου προς Χαλκίδα. Ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστο λόγο το μετάνιωσε και χωρίς να προσέξει τη μηχανή, έκανε ελιγμό αριστερά για να επανέλθει στο ρεύμα της εθνικής οδού.

Η αιφνιδιαστική ενέργεια του οδηγού δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αναβάτη της μηχανής. Ο 26χρονος δικυκλιστής αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση. Σοκαριστικό τροχαίο για ποδοσφαιριστή: Διέλυσε το αμάξι του! (photos)

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η μηχανή καρφώθηκε κυριολεκτικά στο φτερό του αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός “πέταξε” και προσγειώθηκε πολλά μέτρα μακριά μέσα στο οδόστρωμα.

Το κράνος και η στολή που φορούσε του έσωσαν τη ζωή, αφού ο 26χρονος τραυματίστηκε, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Μάλιστα ο νεαρός δικυκλιστής, που είναι γιατρός από τη Χαλκίδα, είχε τις αισθήσεις του και με ψυχραιμία έδινε οδηγίες στους διερχόμενους οδηγούς που αρχικά έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Το ίδιο έκανε και αργότερα στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ΕΚΑΒ έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας και δέκα λεπτών τουλάχιστον, ενώ όλο αυτό το διάστημα ο 26χρονος τραυματίας ήταν ξαπλωμένος μέσα στο δρόμο.

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό!

Τραγωδία στην Σαντορίνη με ένα φρικτό τροχαίο να συμβαίνει στην περιοχή Κοντοχώρι Θήρας, που είχε ως συνέπεια έναν νεκρό και μια 25χρονη να χαροπαλεύει. Έβρος: 13 άτομα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα!

Συγκεκριμένα, τετράτροχη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 24χρονο αλλοδαπό με συνεπιβάτισσα 25χρονη ομοεθνή του εξετράπη της πορείας της και προσέκρουε διαδοχικά σε δέντρο και τοιχίο.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Νεκρός σε τροχαίο! Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στην περιοχή των Οινοφύτων, κοντά στο Olympus Plaza! Ο οδηγός βρέθηκε νεκρός!

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Ένα ΙΧ «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρει ακαριαίο θάνατο. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που ανέλαβε το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια.


Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

Τραγωδία στο Λεωνίδιο: Νεκρός 29χρονος! «Καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε δέντρο!

ην τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 29χρονος, στην επαρχιακή οδό της Άστρους-Λεωνιδίου. Σπάρτη: Νεκρός ένας 52χρονος μετά από καβγά!

Αναλυτικότερα, επιβατικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ναύπακτο: Νεκρός 60χρονος!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Περιφερειακό της Ναυπάκτου, με έναν 60χρονο να χάνει τη ζωή του! Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Συγκεκριμένα, δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα τον να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες όμως δυστυχώς ο 60χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Ναυπάκτου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share