Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο για ποδοσφαιριστή: Διέλυσε το αμάξι του! (photos)

Ώρες αγωνίας!

16 Οκτωβρίου 2019 16:58
Σοκαριστικό τροχαίο για ποδοσφαιριστή: Διέλυσε το αμάξι του! (photos)

Σοβαρό τροχαίο για τον ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αγκουέρο όπου τράκαρε το αμάξι του κατά τη διαδρομή προς το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι. Θύμα τροχαίου πασίγνωστος ποδοσφαιριστής: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! (Photo)

Συγκεκριμένα το Range Rover του Σέρχιο Αγκουέρο διαλύθηκε, όταν ο Αργεντινός επιθετικός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Μάντσεστερ και ενώ πήγαινε στην προπόνηση της ομάδας του Γκουαρδιόλα.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Premier League ήταν σοκαρισμένος από το γεγονός, αλλά ο ίδιος γλίτωσε από κάποιο τραυματισμό. Αφού εξετάστηκε μάλιστα από τους γιατρούς, πήρε το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί κανονικά και στο εσωτερικό διπλό των Πολιτών.

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 23χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς σε ηλικία 23 ετών έχασε την ζωή του διάσημος ποδοσφαιριστής. Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Ο Εζεκιέλ Εσπερόν, έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο! Ο άσος της Ατλάντε, βρισκόταν σε ένα πάρτι, όταν ακούμπησε σε ένα παράθυρο. Αυτό άνοιξε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από τον 6ο όροφο.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θλίψη στον χώρο του αθλητισμού: Πέθανε ο Χρήστος Νικολάου! (Photos)

Ο Χρήστος Νικολάου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, πέθανε αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια. Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

Ο Χρήστος Νικολάου, ήταν από τους πιο δυναμικούς αμυντικούς της σπουδαίας ομάδας της Παναχαϊκής, που ξεχώρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη δεκαετία του 1960 και στις αρχές του 1970, όντας συμπαίκτης με τους Δαβουρλή, Στραβοπόδη, Μιχαλόπουλο, Ρήγα, Καπανδρίτη κ.α.

Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Χρήστου Νικολάου εξέφρασε η Παναχαϊκή μέσω ανακοίνωσης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Νικολάου.

Ο Χρήστος Νικολάου γεννημένος το 1948 ήταν ένας ποδοσφαιριστής που άφησε εποχή στη μεγάλη Παναχαϊκή της δεκαετίας του 60' και στις αρχές του 70', αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/8) ο σπουδαίος "κοκκινόμαυρος" του ένδοξου παρελθόντος, απεβίωσε νικημένος από σοβαρή ασθένεια.

Ο Νικολάου άρχισε το ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο Αγυιάς και όπως και πολλοί άλλοι είχε την τύχη να είναι "παιδί" του αείμνηστου Σπύρου Βουλγαράκη. Την 1η Αυγούστου του 1966 πήρε μεταγραφή από τον Πανιώνιο στην Παναχαϊκή.

Υπήρξε συμπαίκτης με μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της Παναχαϊκής όπως ο Μιχαλόπουλος, ο Στραβοπόδης, ο Ρήγας, ο Δαβουρλής και χθες το βράδυ ξεκίνησε το ταξίδι για να ανταμώσει στην γειτονιά των αγγέλων με τους άλλους μεγάλους που έχουν φύγει. Ήταν ενεργό μέλος και του συλλόγου παλαιμάχων της Παναχαϊκής.

Χρήστο Νικολάου, καλό ταξίδι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share