Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Θύμα τροχαίου πασίγνωστος ποδοσφαιριστής: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! (Photo)

Σοκ!

30 Αυγούστου 2019 17:44
Θύμα τροχαίου πασίγνωστος ποδοσφαιριστής: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! (Photo)

Σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται ο διεθνής Βόσνιος ποδοσφαιριστής Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βοσνίας. Τραγωδία στο Μαρόκο: Κατέρρευσε γήπεδο από ορμητικά νερά! Επτά νεκροί! (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γκάκο, στα νότια της χώρας, με την ομοσπονδία να προσθέτει πως ο 39χρονος Σπάχιτς μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα του Σαράγεβο για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Ο Σπάχιτς, που έχει αγωνιστεί σε Σεβίλη και Μπάγερ Λεβερκούζεν στη διάρκεια της καριέρας του, αποσύρθηκε από τη δράση το 2017. Ήταν μεταξύ των ηγετών της Εθνικής Βοσνίας στο δρόμο προς την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, που ήταν η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα συμμετοχή της χώρας σε αυτή τη διοργάνωση.

Ο Σπάχιτς είχε αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ του 2014, ωστόσο αργότερα επανήλθε. Συνολικά, μετρά 94 συμμετοχές με την Εθνική Βοσνίας.

Είδηση σοκ στο μπάσκετ: Πέθανε ο Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι!

Ο γνωστός μάνατζερ και ιδρυτής της ProTalent Staff, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι πέθανε στην οικεία του, στην Περούτζια, από καρδιακή προσβολή.

Ο Μπαλντούτσι ήταν μεταξύ άλλων και ατζέντης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ είχε ως πελάτες του και τους Γιόνας Μασιούλις, Έραζεμ Λόρμπεκ, Νίκολα Βούισιτς και Τζιανλούκα Μπαζίλε.

Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής πέθανε σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε δρόμο του Έσεξ, στην Αγγλία. Θλίψη: Νεκρός πρώην ποδοσφαιριστής του Απολλώνα! (photo)

Ο 21χρονος Μαξ Χάλκροου, που αγωνιζόταν στη Debden Park FC, έχασε ακαριαία τη ζωή του, όταν η BMW στην οποία επέβαινε, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο.

Μαζί με τον 21χρονο, έχασε τη ζωή του κι ένα 16χρονο κορίτσι, ενώ άλλες δυο κοπέλες 16 και 17 ετών ου βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκαν, σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ένας 21χρονος, νοσηλεύεται με πιο ήπια τραύματα, ωστόσο έχει διαταχθεί η σύλληψή του, καθώς θεωρείται ύποπτος για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία προκλήθηκε το δυστύχημα.

Θρήνος στον ΟΦΗ: Πέθανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής! (photo)

Θλίψη στον ΟΦΗ για τον χαμό ενός παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου. Πέθανε από έμφραγμα εννέα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ! (photos)

Ειδικότερα, «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος άσος Μανώλης Φουστανάκης, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ υπήρξε και μέλος της διοίκησης των παλαιμάχων του ΟΦΗ. Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής σε ηληκία και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστό ο τόπος και ο χρόνος τέλεσης της κηδείας.

Ο Φουστανάκης γεννήθηκε στις 5/6/1959 στο Ηράκλειο και αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για αρκετά χρόνια, ενώ έπαιξε και στον Ηρόδοτο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share