Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε σε μουσείο!

Σοκάρουν τα λόγια του!

23 Οκτωβρίου 2019 13:48
Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε σε μουσείο!

Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι συνέλαβε έναν άνδρα που είχε οχυρωθεί στο μουσείο της πόλης Σεν Ραφαέλ, στη Βαρ της νότιας Γαλλίας, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό!

Δείτε επίσης: Άγριο Έγκλημα! Σκότωσε την αδερφή της με 189 μαχαιριές!

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες αστυνομική επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη στο Σεν Ραφαέλ, όπου ένα άτομο είχε οχυρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο. Μάλιστα, υπήρχαν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου. Οι επίλεκτες αστυνομικές δυνάμεις της Γαλλίας (RAID) έσπευσαν κατευθείαν στην περιοχή.

«Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφέρεται σε μία από τις εγγραφές που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η οποία διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν την νύκτα στο κτίριο.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο άνδρας που ήταν μέσα στο κτίριο είναι περίπου 20 ετών κι άρχισε να ρίχνει βότσαλα στους αστυνομικούς όταν εκείνοι πλησίασαν το μουσείο. Από τη μέση και πάνω ο άνδρας φερόταν να είναι γυμνός.

Νωρίτερα, η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

Άντρας έχει αποκλείσει μουσείο εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο!

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σαν Ραφαέλ της Νότιας Γαλλίας, όπου τουλάχιστον ένα άτομο έχει οχυρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μια καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου. Τραγωδία στη Γαλλία: 1 νεκρός και 5 τραυματίες σε αγώνα ράλι!

«Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφέρεται σε μία από τις εγγραφές που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η οποία διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν την νύκτα στο κτίριο.

Αυτό ή αυτά τα άτομα αρνούνται να παραδοθούν ή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία περιμένει την επέμβαση ειδικής μονάδας.

Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

Συναγερμός στη Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου!

Eνας νεκρός και έξι τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Villeurbanne, στη Γαλλία.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ η αστυνομία έχει συλλάβει έναν άνδρα ως δράστη της επίθεσης. Σοκαριστική υπόθεση στη Γαλλία: Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!

Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Χάος: Εννιά τραυματίες σε γιορτή με πυροτεχνήματα! (Video)

Χάος προκλήθηκε στην Γαλλία όταν τραυματίστηκαν εννέα άνθρωποι σε γιορτή από πυροτεχνήματα!

Βίντεο από το σημείο αποτυπώνουν τη στιγμή που ένα από τα πυροτεχνήματα δεν έσκασε σωστά, με αποτέλεσμα να πέσει προς την πλευρά των θεατών. Από τους εννέα τραυματίες, οι τρεις νοσηλεύονται με εγκαύματα.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό. Θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή και τρεις τραυματίες!

Το περιστατικό έγινε σε παραλία του Κολιούρ, που γινόταν γιορτές για τον Σαιν Βινσέντ. Ωστόσο η εορταστική ατμόσφαιρα διαλύθηκε σήμερα.

Ένα άλλο βίντεο, από το παράθυρο κοντινού κτιρίου, δείχνει ένα από τα πυροτεχνήματα να εκρήγνυνται πρόωρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share