Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστική υπόθεση στη Γαλλία: Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!

Τα θύματά του ήταν ηλικίας ακόμα και τεσσάρων ετών!

22 Αυγούστου 2019 11:43
Σοκαριστική υπόθεση στη Γαλλία: Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από την αποκάλυψη νέας υπόθεσης παιδεραστίας στη χώρα: Ένας χειρουργός είχε κακοποιήσει περισσότερα από 250 παιδιά - ασθενείς του! Ηπειρος: Συνελήφθη παιδόφιλος που παρενοχλούσε ανήλικες!

Ο 66χρονος σήμερα Ζοέλ λε Σκουαρνέκ κατηγορείται πως βίαζε παιδιά ασθενείς του, ηλικίας ακόμα και 4 ετών, πολλά από τα οποία βρίσκονταν υπό την επήρεια αναισθησίας.

Μεταξύ των θυμάτων του αγόρια και κορίτσια, ενώ ο χειρουργός κρατούσε ημερολόγιο με λεπτομερείς καταγραφές κάθε παιδιού που είχε κακοποιήσει.

Μάλιστα ο γιατρός είχε συλληφθεί το 2005 γιατί είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής κακοποίησης, όμως του επιτράπηκε να συνεχίσει το επάγγελμά του στο νοσοκομείο της Ζονζάκ, στη δυτική Γαλλία, μέχρι την σύλληψή του το 2017. Τότε δύο κοριτσάκια, ηλικίας 4 και 6 ετών, είχαν αποκαλύψει στους γονείς τους πως τα είχε βιάσει και τότε είχε ξεκινήσει η έρευνα σε βάρος του.

Σήμερα αποκαλύφθηκε πως η δράση του γιατρού ήταν πολύ πιο μεγάλη από ό,τι πίστευαν οι αρχές καθώς εντοπίστηκε το ημερολόγιό του, όπου κρατούσε λεπτομερείς καταγραφές κάθε παιδιού που κακοποιούσε!

Ο παιδόφιλος χειρουργός αρνείται ότι βίασε τα κοριτσάκια που τον κατήγγειλαν, παραδέχεται όμως ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Παραδέχεται επίσης πως επιτέθηκε σε «μερικά» ακόμα παιδιά, αλλά υποστηρίζει πως όσα περιγράφονται στο συγκεκριμένο ημερολόγιο είναι προϊόντα της φανταστίας του.

Η αστυνομία επιχειρεί να έρθει σε επαφή με όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στο ημερολόγιο του γιατρού - πολλά από τα οποία δεν γνωρίζουν καν πως είχαν κακοποιηθεί από τον χειρουργό.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τον Ζοέλ λε Σκουαρνέκ ως τον χειρότερο παιδόφιλο στην ιστορία της Γαλλίας.

Πατέρας- κτήνος έδινε κάθε βράδυ στη γυναίκα του ναρκωτικά για να βιάζει ανενόχλητος τη 12χρονη κόρη τους

Η σύζυγος ενός παιδόφιλου που βίαζε τακτικά το παιδί τους, μίλησε για τη φρίκη που έζησε όταν έμαθε τι έκανε στην κόρη τους. Σοκ στη Φλόριντα: 'Εστελνε βίντεο του 1 έτους γιου της στον παιδόφιλο εραστή της!

Η Rachel από το Σίδνεϊ, ήταν παντρεμένη με τον Timothy James Stewart για 12 χρόνια πριν μάθει για τα εγκλήματά του, στις αρχές του 2014.

Όταν έμαθε γι’ αυτά, ξεκίνησε μια τετραετής νομική διαμάχη, η οποία έληξε με τον 45χρονο να έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για 32 χρόνια.

Σήμερα που ο παιδεραστής είναι στη φυλακή, η Rachel αποκάλυψε τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν παντρεμένη με ένα «τέρας».

Η μητέρα ανακάλυψε ότι ο Stewart της έδινε ναρκωτικά για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, για να μπορεί ναβιάζει ανενόχλητος την μεγαλύτερη κόρη τους από τότε που το παιδί ήταν 12 ετών. Παιδόφιλη κακοποίησε σ@ξουαλικά δυο κοριτσάκια 2 και 3 ετών!

Όταν ο Stewart παραπονέθηκε ότι η μεγαλύτερη κόρη του δεν τον αποκαλούσε πλέον «μπαμπά», η Rachel τη ρώτησε «γιατί»

Τότε η μικρή της απάντησε “Δεν τον ξέρεις. Δεν γνωρίζεις ποιος πραγματικά είναι.”

“Όταν μου το είπε, ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι μου,” είπε η Rachel.

Ο Stewart έφυγε από το σπίτι χωρίς να πει λέξη και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Λίγο αργότερα, η Rachel είπε στους αστυνομικούς πως το μόνο που ήθελε ήταν να τον έσπρωχνε από έναν γκρεμό για να τον σκοτώσει. Φρίκη: Αστυνομικός βίαζε βρέφος και το τραβούσε σε βίντεο!

Οι κάρτες μνήμης που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν η απόδειξη των φρικιαστικών του πράξεων.

«Σοκαρίστηκα τη στιγμή που ανακάλυψα πως ήμουν παντρεμένη με ένα τέρας. Όταν έμαθα τι έκανε στο παιδί μου ένιωσα σαν μια γροθιά στο στομάχι μου. Το μόνο που θα ήθελα τώρα είναι να μπορούσα να τον πετάξω από ένα γκρεμό και να τον σκοτώσω,” είπε η άτυχη μητέρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share