Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει πασίγνωστος ηθοποιός: «Πριν από ένα χρόνο, ο γιος μου διαγνώστηκε με καρκίνο…»

Ανατριχίλα!

11 Οκτωβρίου 2019 08:53
Συγκλονίζει πασίγνωστος ηθοποιός: «Πριν από ένα χρόνο, ο γιος μου διαγνώστηκε με καρκίνο…»

Συγκλονίζει η ιστορία του πασίγνωστου ηθοποιού για τον γιο του που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία αποκάλυψη, το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα, με συγκίνηση ενημέρωσε τους followers του ότι ο 17χρονος γιος του, πριν από ένα χρόνο, διαγνώστηκε με καρκίνο και σήμερα δίνει τη δική του μάχη.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, ο γιος μου Βανς διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν 16 ετών. Το αντιμετωπίζει σιωπηλά. Όλοι μας δίνουμε ήσυχα αυτή τη μάχη. Έχει ήδη κάνει 28 χημειοθεραπείες κι όμως παραμένει πολύ θετικός και αισιόδοξος, είναι συγκεντρωμένος και προσπαθεί να ζει τη ζωή του όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Κάθε μέρα. Είναι ένας σκληρός μάγκας. Πανέξυπνος. Πολύ αστείος. Και έχει μια χρυσή καρδιά. Κουράγιο, δύναμη, γενναιότητα, είναι ένας πολεμιστής. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος στη ζωή μου. Σ’ αγαπάω γιε μου».

Ο λόγος για τον William Baldwin, αδερφό του Alec Baldwin και θείος του μοντέλου Hailey Baldwin, συζύγου του Justin Bieber.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, το περασμένο καλοκαίρι, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην Κύπρο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης «S.O.S. – Survive or Sacrifice«, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην πόλη και τα περίχωρα της Λεμεσού.

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή και συγκινητική ιστορία από την Κίνα! «Μαμά μην κλαις» λέει ένας 3χρονος με καρκίνο επειδή οι γονείς του δεν έχουν λεφτά για τη θεραπεία του!

Η σπαρακτική στιγμή που ένα 3χρονο αγοράκι που πάσχει από καρκίνο παρηγορεί την μητέρα του, επειδή, οι γονείς του δεν μπορούν άλλο να αντέξουν οικονομικά τη θεραπεία του, απαθανατίστηκε και πραγματικά ραγίζει καρδιές. Δείτε ακόμα: 23χρονη έμεινε παράλυτη από κάτι που κάνουμε όλοι μας καθημερινά!

Ο μόλις τριών ετών Λι Τζουνγιανκ από την ανατολική Κίνα, πάσχει από έναν σπάνιο καρκίνο και έχει, ήδη, υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, επτά ακτινοθεραπείες και επτά χημειοθεραπείες.

Οι γονείς του έχουν ξοδέψει όλες τις οικονομίες του, ενώ χρωστάνε ακόμη 24.000 ευρώ, τη στιγμή οι γιατροί δηλώνουν ότι θα χρειαστούν ακόμη 56.000 ευρώ – ένα αστρονομικό ποσό για μία οικογένεια αγροτών.

Οι απελπισμένοι γονείς αναγκάστηκαν να σταματήσουν τη θεραπεία του γιου τους, τον περασμένο μήνα, αφού κανένας από τους φίλους ή τους συγγενείς τους δεν μπορούσε να τους δανείσει πια χρήματα, σύμφωνα με φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Dahe δήλωσε ότι πήρε τον μικρό Τζουνγιανκ στο νοσοκομείο Xinhua στη Σαγκάη τον Ιούνιο, προκειμένου να υπάρξουν καλύτεροι ιατρικοί πόροι.

Η οργάνωση είπε, επίσης, ότι και οι δύο γονείς του Τζουνγιανκ έπρεπε να σταματήσουν να εργάζονται για να φροντίσουν το αγόρι.

«Όταν ένα παιδί πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια, και οι δύο γονείς θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Κίνας », δήλωσε ο ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, Dahe, στο MailOnline.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ο ιδρυτής της Dahe, η μητέρα του Τζουνγιανκ, Κου Λιφάνγκ, φώναξε με δάκρυα: «Εμείς πραγματικά δεν έχουμε άλλους τρόπους. Ο σύζυγός μου και εγώ τσακωνόμαστε κάθε μέρα λόγω των χρημάτων».

Βλέποντας τη μητέρα να κλαίει συνέχεια, ο 3χρονος Τζουνγιανκ σκούπισε απαλά τα δάκρυα από τα πρόσωπα της και της είπε «μαμά, μην κλαις».

Με τη βοήθεια του Dahe, ο Τζουνγιανκ κατάφερε να συνεχίσει τη θεραπεία του στις 3 Αυγούστου στο Νοσοκομείο Παίδων στο Anhui.

Παρ’ όλα αυτά ο δρόμος για να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση ο 3χρονος Τζουνγιανκ είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος.

Ο πιτσιρικάς που νίκησε τον καρκίνο: Του είπαν πως έχει 18 μήνες ζωής αλλά..

Όταν ήταν 10 ετών διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο, όγκο στο κεφάλι, κάτι που έγινε άλλες τρεις φορές σε διαφορετικά σημεία. Ιατρικό λάθος ή δύναμη της θέλησης; Ότι από τα δύο και αν ισχύει, η ουσία είναι οτι ο Ντάνιελ Μόρτον, μετά από 5 χρόνια, ζει κανονικά σαν άνθρωπος. Έστω και αν χρειάστηκε να κάνει κάποια σημαντικές αλλαγές στην ζωή του.

Δείτε επίσης: Έρευνα που πραγματικά σοκάρει: Το ρόφημα θάνατος! Πίνεις καρκίνο!

Η περιπέτειά του ξεκίνησε το 2014, όταν διαγνώστηκε με έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με μία επέμβαση 11 ωρών. Ωστόσο οι επαναληπτικές εξετάσεις δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς 10 αργότερα βρέθηκε ένας άλλος όγκος, ο οποίος μεγάλωνε επικίνδυνα. Κάτι που οδήγησε τους γιατρούς στο συμπέρασμα οτι ο πιτσιρικάς είχε μόλις 18 μήνες ζωής ακόμα.

Μετά το αρχικό σοκ, η μητέρα του ήρθε σε επικοινωνία με μία ερευνητική ομάδα, προκειμένου ο Ντάνιελ να λάβει μέρος σε μία πειραματική μέθοδο, όμως με τις εξετάσεις να δείχνουν πως δεν είναι σε τελικό στάδιο. Κάτι που επιβεβαίωσαν και οι γιατροί Great Ormond Street Hospital.

Τρεις μήνες αργότερα όμως, ένα νέος όγκος έκανε την εμφάνισή του, ο οποίος αφαιρέθηκε τον Νοέμβριο του 2014, με τις εξετάσεις του πιτσιρικά να είναι καθαρές για δύο χρόνια. Το 2016 όμως εμφανίστηκε και ένας τρίτος όγκος, ο οποίος αφαιρέθηκε τον Σεπτέμβριο, δημιουργώντας όμως ένα πρόβλημα στο νεύρο της δεξιάς πλευράς.

Ακολούθησαν 2 χρόνια καθαρών εξετάσεων, μέχρι που τον περασμένο Νοέμβριο εντοπίστηκε και ένας τέταρτος όγκος, ο οποίος αφαιρέθηκε και αυτός.

Οι εξετάσεις όμως του Great Ormond Street Hospital έδειξαν πως και οι τέσσερις όγκοι ήταν χαμηλού βαθμού, κάτι που σημαίνει οτι η διάγνωση θανάτου του Ντάνιελ, θα μπορούσε μια και καλή (σ.σ στο μέτρο του δυνατού βέβαια) να αντιστραφεί.

«Δεν μπορώ να μεταφέρω με λόγια το πως είναι να νιώθεις όταν σου λένε οτι το παιδί σου πεθαίνει. Είχαμε ακόμα 18 μήνες μαζί του. Θυμάμαι τον εαυτό μου να γυρίζω από το ιατρείο, μετά την πρώτη διάγνωση, να ξαπλώνω στο κρεβάτι και να σχεδιάζω την κηδεία του παιδιού μου. Σκεφτόμουν τα τραγούδια που θα παίξουν στην τελετή.

Την επόμενη μέρα όμως, ξύπνησε με εντελώς καλύτερη διάθεση. Είπα στον εαυτό μου οτι πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά, η μητέρα του, Τόνι Πιρς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share