Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άντρας χάνει το σφυγμό του για 45 λεπτά! Όταν ξυπνάει αποκαλύπτει το φοβερό μυστικό της μετά θάνατον ζωής! (photo-video)

Σοκαριστικό!

21 Σεπτεμβρίου 2019 19:33
Άντρας χάνει το σφυγμό του για 45 λεπτά! Όταν ξυπνάει αποκαλύπτει το φοβερό μυστικό της μετά θάνατον ζωής! (photo-video)

Άντρας χάνει το σφυγμό του για 45 λεπτά! Όταν ξυπνάει αποκαλύπτει το φοβερό μυστικό της μετά θάνατον ζωής! Συνάντησε μετά από χρόνια τον δάσκαλο που τον έκραζε επειδή δεν μπρούσε να διαβάσει!

Ο Μπράιαν Μίλερ ένας οδηγός νταλίκας από τις Η.Π.Α ήταν 41 ετών όταν υπέστη μία πολύ ισχυρή καρδιακή προσβολή η οποία το κόστισε σχεδόν την ίδια του τη ζωή!

Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο κατευθείαν καθώς η κεντρική του αρτηρία είχε σφραγισθεί εντελώς!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο Μπράιαν δεν είχε σφυγμό ούτε αρτηριακή πίεση για κάτι περισσότερο από 40 λεπτά!Ούτε το CPR ούτε και το ισχυρό ηλεκτροσόκ κατάφερε να επαναφέρει πίσω σε λειτουργία την καρδιά του.

Σε εκείνο το σημείο ο 41χρονος νταλικέρης αναφέρει πως το σώμα του είχε μεταφερθεί σε έναν ουράνιο κόσμο αφού πρώτα ακολούθησε ένα έντονο λευκό φως το οποίο τον οδήγησε εκεί. Τότε ξαφνικά είδε τη μητριά του η οποία είχε πεθάνει πρόσφατα! Αναφέρει πως φαινόταν πολύ όμορφη και χαρούμενη.

Στη συνέχεια, διηγείται πως ξαφνικά η μητριά του έπιασε το χέρι λέγοντας του πως πρέπει να γυρίσει πίσω και ότι η ώρα του δεν είχε έρθει ακόμα καθώς είχε πολλά ακόμα να κάνει στη γη ώστε να εκπληρώσει τον σκοπό της ύπαρξής του.

Μετά από 45 λεπτά ο Μπράιαν επανήλθε στη ζωή και ο σφυγμός του ξανά έγινε φυσιολογικός.

Το γεγονός ότι ο εγκέφαλος του δεν είχε οξυγόνο για 45 λεπτά αλλά παρόλα αυτά ο ασθενής συνήλθε και μιλάει, περπατάει χωρίς κάποια δυσκολία είναι απίστευτο– αναφέρουν γελώντας οι γιατροί που τον επέβλεπαν.

Ακολουθεί βίντεο με τη μαρτυρία του Μπράιαν και των γιατρών του για αυτή του την εμπειρία!

Έχασε την γυναίκα του κατά τον τοκετό! Λίγες μέρες μετά βρίσκει αυτά τα κρυφά αρχεία στον υπολογιστή της και παθαίνει σοκ! (Video)

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία που όσο και να σας ακούγεται περίεργη θα σας συγκλονίσει! Έχασε την γυναίκα του κατά τον τοκετό! Λίγες μέρες μετά βρίσκει αυτά τα κρυφά αρχεία στον υπολογιστή της και παθαίνει σοκ! Ρώσος κροίσος κάνει download το μυαλό του σε υπολογιστή για να μείνει αθάνατος!

Ο γάμος είναι ένα θαυμάσιο δώρο και όταν έρχεται η ώρα να ξεκινήσεις μια οικογένεια, ένα μωρό τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Η απόφαση να γίνεις γονιός αλλάζει όλη τη ζωή σου. Είναι μια χαρούμενη και συναρπαστική στιγμή για το ζευγάρι καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Γι’ αυτόν τον άνδρα ωστόσο, η γέννηση του γιου του δυστυχώς σήμαινε και το θάνατο της συζύγου του.

Μια μητέρα να πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν κάτι συνηθισμένο πριν κάποιες δεκαετίες, αλλά υπάρχουν σπάνιες και ατυχείς περιπτώσεις όπου μπορεί να συμβεί ακόμα και τώρα. Για μία οικογένεια, δυστυχώς συνέβη το μοιραίο.

Ενώ έπρεπε να είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής του κατέληξε να είναι η χειρότερη, όταν η σύζυγος του Τζάρετ Μπουχάναν -Ντέκερ πέθανε με τραγικό τρόπο κατά τον τοκετό. Η σύζυγός του, Σάρι, έφερε με επιτυχία τον γιο τους Τζέιμς στον κόσμο, αλλά δυστυχώς η ίδια πέθανε λίγο αργότερα από εμβολή αμνιακού υγρού. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την σώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Τζάρετ έπεσε σε βαθιά θλίψη από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του

Η Σάρι είχε πολύ όμορφη φωνή και συχνά ηχογραφούσε τον εαυτό της. Μετά το θάνατό της, ο Τζάρετ ανακάλυψε παλιά αρχεία ήχου της στον υπολογιστή, αλλά δεν ήξερε πως να τα ανοίξει. Έτσι ζήτησε από τους χρήστες να τον βοηθήσουν σχετικά με το πως να τα ανοίξει ώστε να μπορέσει να ακούσει και πάλι τη φωνή της γυναίκας του. Μέσα σε λίγες ώρες, η κοινότητα του Reddit απάντησε και μετέτρεψαν τις ηχογραφήσεις της Σάρι σε αρχεία που ο Τζάρετ κατάφερε να ανοίξει και να ακούσει τη φωνή της γυναίκας του και πάλι.

Είναι τόσο λυπηρό αυτό που συνέβη σε αυτή την οικογένεια, καθώς και το γεγονός ότι ο Τζέιμς θα μεγαλώσει χωρίς μητέρα του, αλλά ευτυχώς έχουν αυτά τα αρχεία και θα μπορούν να τα παίζουν όποτε θέλουν να ακούσουν την φωνής της. Όλα αυτά χάρη στους χρήστες που βοήθησαν τον Τζάρετ όταν τους είχε ανάγκη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share