Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Απίστευτο: Εντόπισαν δυο νεκρές καρέτα-καρέτα στην Κόρινθο!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο!

26 Σεπτεμβρίου 2019 18:38
Απίστευτο: Εντόπισαν δυο νεκρές καρέτα-καρέτα στην Κόρινθο!

Μία θαλάσσια χελώνα καρέτα – καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από λουόμενους στην παραλία “Καλάμια” της Κορίνθου, μετά το μεσημέρι της Πέμπτης. Η πρώτη εντοπίστηκε το πρωί έξω από το λιμάνι και η δεύτερη μετά το μεσημέρι σε παραλία της Κορίνθου!

Δείτε επίσης: Ντροπή τους: Μεθυσμένοι τουρίστες ενοχλούν Καρέτα καρέτα την ώρα που θέλει να γεννήσει! (Video)

Η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε σχετικά την αρμόδια υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Πρόκειται για τη δεύτερη χελώνα του είδους, που βρέθηκε νεκρή σήμερα, καθώς το πρωί εντοπίστηκε άλλη μία στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμάνι της Κορίνθου.

Χαλκίδα: Αν δείτε τι είναι αυτό που κολυμπάει στη θάλασσα θα πάθετε πλάκα!

Έναν αναπάντεχο επισκέπτη είδαν να απολαμβάνει το μπάνιο του στην παραλία της Χαλκίδας.


Ο λόγος για μία θαλάσσια χελώνα που βγήκε στα ρηχά και κολυμπούσε στην παραλία και την οποία εντόπισε περαστικός. Μάλιστα την φωτογράφισε και την ανέβασε στα social media!

Δείτε την και θα καταλάβετε!

Αυτό συμβαίνει αν διακόψεις δύο χελώνες που συνευρίσκονται! Δείτε τι έπαθε ένας τύπος! (video)

Ρεπόρτερ του National Geographic, διαπίστωσε πως δεν πρέπει να διακόπτεις τα δύο ζώα την ώρα που συνευρίσκονται σeξουαλικά!

Ο λόγος;
Το αρσενικό, επιχειρεί να σε απομακρύνει από την περιοχή του, κυνηγώντας σε! Μπορεί να φτάνει μόλις τα 100μ. την ώρα, όμως και πάλι, επιβάλλεται στον χώρο!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Εικόνες σοκ στο Κατάκολο: Nεκρές θαλάσσιες χελώνες στην παραλία!

Η νεκρή χελώνα Caretta - Caretta στο Κατάκολο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες φέρει πολλά χτυπήματα τόσο στο κεφάλι.

Το άτυχο ζώο φαίνεται πως βγήκε στην παραλία για να προστατευτεί και εκεί ξεψύχησε αφού υπάρχει στην άμμο μεγάλη ποσότητα αίματος της.

Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου, υπήρξαν καταγγελλίες και για άλλες τραυματισμένες ή σκοτωμένες χελώνες το τελευταίο διήμερο στην ευρύτερη περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου.

Τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις έγιναν γνωστές σε Ζαχάρω και Κάτω Σαμικό, χωρίς όμως να βρεθούν στοιχεία λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share