Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο! Αγωνιώδης διάσωση κοριτσιού από φλεγόμενο διαμέρισμα!

Ανατριχιαστικό!

25 Σεπτεμβρίου 2019 09:13
Σοκαριστικό βίντεο! Αγωνιώδης διάσωση κοριτσιού από φλεγόμενο διαμέρισμα!

Την αγωνιώδη προσπάθεια διάσωσης ενός κοριτσιού από φλεγόμενο διαμέρισμα στη Σιβηρία κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. Βοιωτία: 64χρονος διασώθηκε από χαράδρα μετά από πολύωρη προσπάθεια!

Η μικρή κοιμόταν όταν την ξύπνησε η γάτα της. Το σπίτι του πέμπτου ορόφου είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Το κορίτσι βγήκε στο παράθυρο του διαμερίσματος, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και, ευτυχώς, κάποιος έτρεξε να την βοηθήσει. Συγκλονιστική διάσωση παγιδευμένης γυναίκας! (Video)

Την ώρα που οι πυροσβέστες είχαν φτάσει στο σημείο και ανέβαζαν τη σκάλα τους για να σώσουν τη νεαρή, ένας άνδρας από τον έκτο όροφο, κατάφερε να αρπάξει το χέρι της και, μετά από κάποια αγωνιώδη λεπτά όπου το κορίτσι κρεμόταν κυριολεκτικά στο κενό, να την τραβήξει στην ασφάλεια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Russia Today, ο άνδρας δεν ήταν ένοικος της πολυκατοικίας. Περνούσε από την περιοχή, άκουσε τις φωνές και έτρεξε στο διαμέρισμα του έκτου ορόφου για να την σώσει.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος σημείωσε πως μετά τη διάσωση ο άνδρας επέστρεψε και του ζήτησε συγγνώμη γιατί έκανε άνω κάτω την κουζίνα του.

Το κορίτσι νοσηλεύεται καθώς είχε εισπνεύσει καπνό, όμως, η κατάστασή της δεν θεωρείται σοβαρή.

Οι Αρχές θεωρούν ότι η φωτιά ξέσπασε από κάποιο βραχυκύκλωμα.

Δραματική διάσωση: Άνδρας σφήνωσε ανάμεσα σε δύο βράχους για τέσσερις ημέρες (photo-video)

Δραματική επιχείρηση διάσωσης για τον απεγκλωβισμό ενός άνδρα που είχε σφηνωθεί ανάμεσα σε βράχια έστησαν οι Αρχές σε ζούγκλα της Μπαταμπάνγκ στην Καμπότζη. Κρήτη: Κινδύνευσαν δύο 20χρονοι - Βρήκαν καταφύγιο στη βραχονησίδα για να σωθούν!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Sum Bora γλίστρησε στα βράχια την Κυριακή την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει τον φακό του, που είχε πέσει από τα χέρια μέσα σε ένα μικρό άνοιγμα.

Ο άνδρας είχε βγει στη ζούγκλα για να μαζέψει περιττώματα νυχτερίδων, τα οποία χρησιμοποιούνται από τους αγρότες της περιοχής ως λίπασμα.

Σύμφωνα με το Associated Press, η οικογένειά του ανησύχησε όταν δεν επέστρεψε μετά από τρεις ημέρες και ξεκίνησε να τον αναζητά.

Ο αδελφός του τον εντόπισε τελικά σφηνωμένο και ενημέρωσε τις Αρχές.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Επιστρατεύτηκαν περίπου 200 διασώστες, οι οποίοι με ιδιαίτερη προσοχή άρχισαν να «σκάβουν» τα βράχια γύρω από τον 28χρονο.

Μετά από προσπάθειες περίπου 10 ωρών, κατάφεραν τελικά να απεγκλωβίσουν τον Sum Bora και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Παρότι ήταν ιδιαίτερα αδύναμος δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Τρομακτική διάσωση: Το φορείο γυρνούσε από τον αέρα μαζί με την 75χρονη! (Video)

Περίεργη εξέλιξη είχε η επιχείρηση διάσωσης μιας 75χρονης στο Φοίνιξ της Αριζόνα καθώς βρέθηκε για αρκετά λεπτά να στριφογυρίζει στον αέρα μέσα στο φορείο στο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν για μια γυναίκα που έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε μονοπάτι.

Οι διασώστες τοποθέτησαν την γυναίκα στο ειδικό φορείο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις και το ελικόπτερο απογειώθηκε το φορείο όμως βρέθηκε να στριφογυρίζει στον αέρα χωρίς να σταματά.

Σύμφωνα με τον πιλότο του ελικοπτέρου το στριφογύρισμα προκλήθηκε επειδή έσπασε ένα δεύτερο σύρμα που κρατά ευθυγραμμισμένο το φορείο.

Ευτυχώς η περιδίνηση σταμάτησε όταν το ελικόπτερο ξεκίνησε την πτήση προς το νοσοκομείο, επιτρέποντας στους διασώστες να καταφέρουν τελικά να ανεβάσουν το φορείο.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε, πάντως, ότι η μοναδική επίπτωση για την 75χρονη ήταν μια έντονη αίσθηση ζάλης και ναυτίας.

7χρονος εγκλωβίζεται ανάμεσα σε κολώνες και τον βγάζει η Πυροσβεστική! (Video)

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο όπου ένας επτάχρονος είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε δύο τσιμεντένιες κολώνες στη βόρεια Κίνα.

Το βίντεο καταγράφηκε στην πόλη Datong, και δείχνει το αγόρι που φοράει την σχολική του στολή να βρίσκεται παγιδευμένο στο μικρό κενό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share