Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική διάσωση παγιδευμένης γυναίκας! (Video)

Βρέθηκε παγιδευμένη κάτω από τις ρόδες ενός ΙΧ!

13 Ιουλίου 2019 11:07
Συγκλονιστική διάσωση παγιδευμένης γυναίκας! (Video)

Η σύγκρουση ενός ΙΧ με μία μοτοσικλέτα στην Κίνα παγίδευσε μια γυναίκα κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Αυτό που ακολούθησε ήταν περίπου μισό λεπτό αγωνίας που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Για καλή της τύχη, όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί σταμάτησαν και έσπευσαν να βοηθήσουν να μετακινηθεί το όχημα και η διάσωση ήταν σύντομη κι αποτελεσματική.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τεράστια τρύπα σε δρόμο καταπίνει ολόκληρο φορτηγάκι! (Video)

Tεράστια τρύπα άνοιξε σε δρόμο στη Βιρτζίνια καταπίνοντας ένα ολόκληρο μίνι βαν.

Στο βίντεο που ανήρτησε κάτοικος της πόλης Ντέιλ, όπου έγινε το περιστατικό, διακρίνεται το πίσω μέρος του κόκκινου μίνιβαν ενώ το όχημα φαίνεται να κρατιέται μόνον από τον προφυλακτήρα του στο χείλος της βάθους έξι μέτρων τρύπας. Άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην Κίνα με δρόμο που κατέρρευσε μέσα σε δευτερόλεπτα!

«Ο ιδιοκτήτης του θα χρειαστεί σίγουρα ένα καινούριο ΙΧ», ακούγεται μια γυναίκα να λέει, λίγες στιγμές πριν το βάρος του μίνιβαν το παρασύρει στο βάθος της τρύπας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το όχημα έγινε συντρίμμια από τα μπάζα τσιμέντου και χώματος που έπεσαν πάνω του. Ευτυχώς το φορτηγάκι ήταν σταθμευμένο και δεν υπήρχε κανείς μέσα όταν άνοιξε η τρύπα, μετά έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, που διέβρωσε το υπέδαφος.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share