Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έκρηξη έξω από σπίτι αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.! (Video)

Που στρέφονται οι έρευνες;

20 Σεπτεμβρίου 2019 12:22
Έκρηξη έξω από σπίτι αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.! (Video)

Έκρηξη σημειώθηκε έξω από το σπίτι αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Συναγερμός στη Λάρισα: Έκρηξη σε σπίτι! (photos)

Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής στην είσοδο της κατοικίας αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ο οποίος έχει ασχοληθεί με την αθλητική βία.

Εικάζεται, λοιπόν, πως λόγω του γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος υπηρετεί στο συγκεκριμένο τμήμα, οι δράστες είναι χούλιγκαν κάποιας ομάδας.

Ο αξιωματικός υπηρετεί στην Ασφάλεια και διαμένει στο Γαλάτσι.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές μικρής έκτασης στην είσοδο του κτιρίου.

Έκρηξη σε εργοστάσιο: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες!

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και τρία άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο παραγωγής προκατασκευασμένων κατοικιών στο δυτικό Βουκουρέστι, ανακοίνωσε η Γενική Επιθεώρηση Έκτακτων Περιστατικών. Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός εργαζόμενος από φωτιά σε εργοστάσιο!

Η έκρηξη στο εργοστάσιο κινητοποίησε άμεσα τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τις ομάδες διάσωσης που έσπευσαν στο σημείο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο εργοστάσιο, ενώ η πυρκαγιά που προκλήθηκε κατασβέστηκε σχεδόν άμεσα.

Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο στο Λονδίνο! (photos)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κτίριο στο Λονδίνο, το οποίο στη συνέχεια έπιασε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου - Τουλάχιστον ένας νεκρός! (Video)

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο της συνοικίας Σέρμπρουκ Γουέι, στο Γουόρτσεστερ Παρκ, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. Το κακό έγινε από τον 4ο όροφο του κτιρίου, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να καίγεται. Συνολικά 125 πυροσβέστες με 20 οχήματα, έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Το κτίριο κάηκε ολοσχερώς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με την Guardian, υπήρχαν άνθρωποι στο κτίριο την ώρα που έγινε η έκρηξη, αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τραυματισμούς.

Τραγωδία: 20 νεκροί ύστερα από έκρηξη βυτιοφόρου!

Μια τραγωδία συνέβη στην Ουγκάντα όταν ένα βυτιοφόρο αποτέλεσε την αιτία να σκοτωθούν 20 άνθρωποι!

Το φορτηγό που μετέφερε βενζίνη εξερράγη στο δυτικό τμήμα της Ουγκάντας, μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBS, το φορτηγό συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα στην περιοχή Ρουμπιρίζι με αποτέλεσμα να προκληθεί η πολύνεκρη έκρηξη. Σοκ: Τέσσερις νεκροί από επίθεση σε ψυχιατρική κλινική!

Έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 20 ανθρώπων, κατά το δίκτυο, ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από συντρίμμια. Κατά τις πληροφορίες που μετέδωσε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο της Ουγκάντας, το NTV, είκοσι κτίρια στην περιοχή καταστράφηκαν εξαιτίας της έκρηξης του βυτιοφόρου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share