Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου - Τουλάχιστον ένας νεκρός! (Video)

Συναγερμός!

1 Αυγούστου 2019 13:39
Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου - Τουλάχιστον ένας νεκρός! (Video)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κεντάκι των ΗΠΑ μετά από ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου αερίου, με πληροφορίες να αναφέρουν πως τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε. Σαρωνίδα: Έκρηξη σε ATM τα ξημερώματα!

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λίνκολν επιβεβαίωσε πως η έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, τοπική ώρα.

Λάρισα: Ισχυρή έκρηξη στα δικαστήρια! (vid & photos)

Ισχυρή έκρηξη έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ακούστηκε δυνατός κρότος και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το υπόγειο του κτηριακού συγκροτήματος. Σοκ στην Λάρισα: Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είδαν οι Αστυνομικοί!

Άμεσα η αστυνομία απέκλεισε το χώρο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Αξιωματούχοι ανέφεραν η πρώτη εκτίμηση για το περιστατικό είναι πως έγινε έκρηξη σε μετασχηματιστή που βρίσκονταν στο χώρο του υπογείου.

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί το ρεύμα σε μέρος της περιοχής πέριξ των δικαστηρίων, αλλά και σε άλλες περιοχές της Λάρισας. Ήδη έχουν καταγραφεί αρκετές κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για εγκλωβισμούς.

Από το ΔΕΔΔΗΕ πάντως δεν δίνεται επί της παρούσης εκτίμηση για το χρόνο αποκατάστασης του προβλήματος, την ώρα που οι ιδιοκτήτες καταστημάτων με ευπαθή προϊόντα εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, καθώς η θερμοκρασία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός 42χρονος μετά από 4 ημέρες!

Μια ακόμα τραγωδία έγινε γνωστή σήμερα αφού βρέθηκε νεκρός ένας 42χρονος άνδρας μετά από τέσσερις ημέρες στην Λάρισα.. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας ζούσε μόνος του.. Δυστυχώς ακόμα μια τραγωδία αντίκρισαν οι άνθρωποι που εντόπισαν έναν απαγχονισμένο άντρα κάποιες ημέρες μετά τον θάνατο του!

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Όσσας του Δήμου Τεμπών έχει προκαλέσει η τραγική ιστορία 42χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 42χρονου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο εκτιμάται, ότι είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν, δηλαδή την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο 42χρονος ζούσε μόνος του, ήταν υπέρβαρος και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, υπέστη ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, γεγονός που υπήρξε μοιραίο για τη ζωή του. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στην Όσσα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διάσημη YouTuber σκοτώθηκε με ηλεκτρικό πατίνι!

Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: Δύο νεκροί στο Γερακάρι!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share