Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σοκ: 18χρονη απειλούσε να αιματοκυλήσει σχολείο! (Video)

Σκόπευε να πυροβολήσει 400 άτομα για «πλάκα»!

19 Σεπτεμβρίου 2019 10:28
Σοκ: 18χρονη απειλούσε να αιματοκυλήσει σχολείο! (Video)

Μια 18χρονη κοπέλα στις ΗΠΑ συνελήφθη για οπλοκατοχή μετά την καταγγελία από συνάδελφό της στην δουλειά πως σκόπευε να πυροβολήσει 400 άτομα στο πρώην σχολείο της «για πλάκα». Συναγερμός στις Η.Π.Α.: Πυροβολισμοί σε σχολείο! 1 νεκρός και 7 τραυματίες!

Σύμφωνα με το κανάλι Fox, η Αλέξις Γουίλσον απείλησε να πυροβολήσει άτομα στο Λύκειο Μακάλεστερ, απ΄όπου την απέβαλαν για άγνωστους λόγους.

Ο συνάδελφός της, φέρεται να έδειξε στην αστυνομία βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το ΑΚ-47 που είχε αγοράσει η 18χρονη για να πετύχει το σκοπό της. Μακελειό στις ΗΠΑ! Λουτρό αίματος με 30 νεκρούς! (Photos-video)

Μετά την έρευνα που έκαναν οι αρχές στο σπίτι της, ανακάλυψαν το Καλάσνικοφ και ένα κυνηγητικό όπλο στο δωμάτιό της.

Όπως δήλωσε η μητέρα της στην αστυνομία, γνώριζε ότι η κόρη της είχε στην κατοχή της τα όπλα, αλλά δεν θορυβήθηκε από αυτό, καθώς ήξερε ότι της αρέσει το κυνήγι και είχε μια αγάπη για τα όπλα.

Η Γουίλσον δήλωσε στην αστυνομία πως όσα είπε ήταν για πλάκα και ότι «δεν τα εννοούσε έτσι όπως ακούστηκαν».

Η 18χρονη είναι υπό κράτηση και αναμένεται να δικαστεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

Νέο μακελειό στο Τέξας: Πέντε νεκροί και 21 τραυματίες!

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τουλάχιστον 21 τραυματίστηκαν από πυρά στα τυφλά που έπεσαν διαδοχικά στiς πόλεις Μίντλαντ και Οντέσα στο δυτικό Τέξας χθες Σάββατο. Ρέει το αίμα στις ΗΠΑ - Πληροφορίες για εννέα νεκρούς και 16 τραυματίες από πυροβολισμούς στο Οχάιο (photo-video)

«Έχουμε τουλάχιστον 21 θύματα, 21 θύματα από σφαίρες και τουλάχιστον πέντε νεκρούς», είπε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Οντέσα.

O δράστης άρχισε να πυροβολεί μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στην πόλη Μιντλαντ. Στη συνέχεια έφθασε στην Οντέσσα, άλλαξε αυτοκίνητο κλέβοντας ένα φορτηγάκι και συνέχισε να πυροβολεί αδιακρίτως περαστικούς.

Η αστυνομία ανέφερε μέσω Facebook ότι ο δράστης έπεσε νεκρός στον χώρο στάθμευσης ενός κινηματογράφου μούλτιπλεξ στην Οντέσα και ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος ένοπλος που να συνεχίζει να επιτίθεται σε πολίτες. «Όλες οι υπηρεσίες διενεργούν έρευνα για πιθανούς υπόπτους», ανέφερε, καθώς νωρίτερα είχε γίνει λόγος για δύο οπλοφόρους. Μακελειό στις ΗΠΑ: Δημοτικός υπάλληλος σκότωσε 12 συναδέλφους του!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της γειτονικής πόλης Μίντλαντ, που ερωτήθηκε σχετικά από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, τρεις αστυνομικοί είναι ανάμεσα στους τραυματίες.

«Ελπίζουμε ότι ήταν μόνο ένας ένοπλος και τον περιορίσαμε», είπε ο δήμαρχος, ο Τζέρι Μοράλες, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Διαβεβαίωσε πως δεν γνωρίζει τίποτε για τον ένοπλο ή τα κίνητρά του.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως ενημερώθηκε για το επεισόδιο στο Τέξας. «Μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό Δικαιοσύνης [Ουίλιαμ] Μπαρ για τα πυρά στο Τέξας», ανέφερε μέσω Twitter, διαβεβαιώνοντας ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) έχουν κινητοποιηθεί «πλήρως».

Η επίθεση στο Τέξας σημειώθηκε λίγο καιρό μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share