Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Νέο βίντεο του τρομοκράτη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου λίγο πριν την επίθεση!

Οι αμήχανες κινήσεις του προδίδουν την νευρικότητά του!

25 Απριλίου 2019 08:36
Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Νέο βίντεο του  τρομοκράτη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου λίγο πριν την επίθεση!

Ο Ινσάφ Ιμπραχίμ, ένας από τους βομβιστές που σκόρπισαν τον θάνατο την περασμένη Κυριακή,στη Σρι Λάνκα, στέκεται ανάμεσα στα τραπέζια του εστιατορίου Taprobane, στο ξενοδοχείο Cinnamon Grand.

Δίπλα του, δεκάδες πελάτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν το πρωινό τους, ανυποψίαστοι ότι ο μελαμψός άνδρας που στέκεται κοντά τους, περιμένοντας νευρικά, πρόκειται να δώσει σε λίγες στιγμές τέλος στη ζωή τους.

Το βίντεο αυτό δημοσιοποιήθηκε μόλις λίγες ώρες μετά από ένα άλλο, που δείχνει τον Ιλχάλ Ιμπραχίμ, αδερφό του 33χρονου, να μπαίνει χαμογελαστός μαζί με τον συνεργό του στο ασανσέρ του Σανγκρι-Λα, με προορισμό την τραπεζαρία του όπου θα ενεργοποιούσαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι.

Οι δύο άνδρες, απολύτως ψύχραιμοι, εμφανίζονται να συνομιλούν στο ασανσέρ, πιθανώς για τα δολοφονικά τους σχέδια που θα υλοποιούσαν λίγες στιγμές αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές της Σρι Λάνκα δεν έχουν ανακοινώσει τις ταυτότητες των βομβιστών, όμως τα ονόματα των αδελφών αναφέρονται από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο πατέρας τους, ο Μοχάμεντ Ιμπραχίμ, έχει συλληφθεί στο πλαίσιο των ερευνών.

Απίστευτες εικόνες από το εργοστάσιο όπου οι τζιχαντιστές ετοίμαζαν την επίθεση στη Σρι Λάνκα!

Απίστευτες είναι οι εικόνες από το εργοστάσιο όπου οι τζιχαντιστές ετοίμαζαν την επίθεση στη Σρι Λάνκα! Το εκρηκτικό "Μητέρα του Σατανά" που χρησιμοποιήθηκε σε επιθέσεις "έγιναν σε εργαστήριο που ανήκε σε έναν από τους βομβιστές αυτοκτονίας"!

Αυτό είναι το εργοστάσιο όπου οι επιθέσεις της Κυριακής του Πάσχα ήταν ηγετικές και οι βόμβες αυτοκτονίας της «μητέρας του Σατανά» πιστεύεται ότι έχουν χτιστεί, το MailOnline μπορεί να αποκαλύψει.

Το εργοστάσιο χαλκού, στο Wellampitiya, ένα βορειοανατολικό προάστιο του Colombo, ανήκε στον «ήρεμο και αφοσιωμένο» Inshaf Ahamad, ο οποίος θεωρείται ότι έχει ανατινάξει σε ένα ξενοδοχείο που συχνάζουν από αλλοδαπούς στη θηρία.

Σρι Λάνκα

Ο αδελφός του Inshaf δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας οδήγησε ένα ολοκαίνουργιο λευκό Land Cruiser και προήλθε από μεσαία τάξη.

Το εργοστάσιο χαλκού στην Wellampitiya, ένα προάστιο του Colombo, εισήχθη από την αστυνομία στη Σρι Λάνκα χθες το βράδυ.

Τουλάχιστον 290 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 500 τραυματίστηκαν μετά από οκτώ εκρήξεις που έπληξαν ξενοδοχεία και εκκλησίες την Κυριακή του Πάσχα.

Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share