Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Η απάντηση μιας γυναίκας με αναπηρία όταν την προσέβαλαν για την εμφάνιση της

Δείτε τι είπε

17 Σεπτεμβρίου 2019 12:27
Η απάντηση μιας γυναίκας με αναπηρία όταν την προσέβαλαν για την εμφάνιση της

Γυναίκα με αναπηρία την πρόσβαλαν για την εμφάνισή της, και όχι μια οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά τη γνωστή αρθρογράφο Melissa Blake. Η Melissa Blake έχει συνεργαστεί με διάφορα μέσα, απ’ το CNN και το Cosmopolitan μέχρι τους New York Times. Πάντα γράφει για θέματα σχετικά με τα ΑμεΑ (είναι και η ίδια ΑμεΑ), τις σχέσεις, το bullying, και το πώς αντιμετωπίζονται στο ίντερνετ οι γυναίκες.

Δες και αυτό: Συγκίνηση: Τετραπληγικός άνδρας χορεύει για πρώτη φορά με τη γυναίκα του!

Η ίδια έχει νιώσει στο πετσί της την αντιμετώπιση για την οποία έχει γράψει. Όποτε διαφωνούσε κάποιος μαζί της, την κορόιδευε.

Η εμφάνιση της γυναίκας, από το πρόσωπό της μέχρι το γεγονός ότι κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο χρησιμοποιήθηκε ως όπλο. Ποτέ δεν ένιωσε ντροπή, ούτε ήταν λόγοι αυτοί για να κρυφτεί από τον κόσμο. Η Melissa Blake δεν το βάζει κάτω.

Τον προηγούμενο μήνα δημοσίευσε η ίδια μερικά απ’ τα πιο συνηθισμένα σχόλια που έκαναν γι’ αυτήν μερικοί οπαδοί του Τραμπ:

«Είναι χοντρή, άσχημη, μοιάζει με χοντρό ψάρι, με πατάτα, με μπαλόνι παρέλασης» κλπ.

Η ίδια στη συνέχεια σχολίασε: «Ναι η αναπηρία μου κάνει την εμφάνισή μου διαφορετική. Ναι το ξέρω πως έχω ασυνήθιστη εμφάνιση, ευχαριστώ για την πληροφορία. Το γνωρίζω ολόκληρη τη ζωή μου.»

Πολλοί τη συμβούλεψαν να μην ξαναβάλει σέλφι της στο τουίτερ, να μη δείχνει καθόλου το πρόσωπό της, ώστε να γλιτώσει την κοροϊδία. Προφανώς και δεν άκουσε καμία από τις κακεντρέχεις. Έτσι, επανήλθε με πολλές σέλφι, αφιερωμένες στους haters λέγοντας:

«Κατα τη διάρκεια του πιο πρόσφατου γύρου τρολομηνυμάτων εναντίον μου, κάποιοι είπαν ότι θα πρέπει να μου απαγορευτεί να βάζω φωτο του εαυτού μου επειδή είμαι υπερβολικά άσχημη. Οπότε θα ήθελα να τιμήσω την περίσταση, με αυτές τις τρεις σέλφι μου…»

Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος είχε 7.000 followers, τώρα έχει πάνω από 54.000. Η υποστήριξη που έλαβε δικαίωσε την απόφασή της να μην κρύβεται και να συνεχίσει να μάχεται για τα δικαιώματα των ΑμεΑ.

Όλοι της ζητούν συνεντεύξεις κι η ίδια γράφει τώρα που μιλάμε ένα άρθρο για το CNN σχετικά με την εμπειρία της να βλέπει το tweet της να γίνεται viral. Όταν οι haters την κορόιδεψαν δεν έσκυψε το κεφάλι από ντροπή, αλλά έβαλε περισσότερες φωτογραφίες της λέγοντας «Αυτή είμαι, και δεν θα με υποχρεώσετε να κρύβομαι άλλο.»

Φωτογραφία της, τραβηγμένη απ’ τη μητέρα της τις προάλλες στο πανηγύρι του Ιλινόι των ΗΠΑ, όπου και ζει.

απάντηση μιας γυναίκας με αναπηρία

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share