Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο στο Λονδίνο! (photos)

Συναγερμός!

9 Σεπτεμβρίου 2019 10:13
Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο στο Λονδίνο! (photos)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κτίριο στο Λονδίνο, το οποίο στη συνέχεια έπιασε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου - Τουλάχιστον ένας νεκρός! (Video)

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο της συνοικίας Σέρμπρουκ Γουέι, στο Γουόρτσεστερ Παρκ, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. Το κακό έγινε από τον 4ο όροφο του κτιρίου, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να καίγεται. Συνολικά 125 πυροσβέστες με 20 οχήματα, έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Το κτίριο κάηκε ολοσχερώς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με την Guardian, υπήρχαν άνθρωποι στο κτίριο την ώρα που έγινε η έκρηξη, αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τραυματισμούς.

Έκρηξη σε εργοστάσιο: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες!

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και τρία άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο παραγωγής προκατασκευασμένων κατοικιών στο δυτικό Βουκουρέστι, ανακοίνωσε η Γενική Επιθεώρηση Έκτακτων Περιστατικών. Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός εργαζόμενος από φωτιά σε εργοστάσιο!

Η έκρηξη στο εργοστάσιο κινητοποίησε άμεσα τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τις ομάδες διάσωσης που έσπευσαν στο σημείο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο εργοστάσιο, ενώ η πυρκαγιά που προκλήθηκε κατασβέστηκε σχεδόν άμεσα.

Τραγωδία: 20 νεκροί ύστερα από έκρηξη βυτιοφόρου!

Μια τραγωδία συνέβη στην Ουγκάντα όταν ένα βυτιοφόρο αποτέλεσε την αιτία να σκοτωθούν 20 άνθρωποι!

Το φορτηγό που μετέφερε βενζίνη εξερράγη στο δυτικό τμήμα της Ουγκάντας, μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBS, το φορτηγό συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα στην περιοχή Ρουμπιρίζι με αποτέλεσμα να προκληθεί η πολύνεκρη έκρηξη. Σοκ: Τέσσερις νεκροί από επίθεση σε ψυχιατρική κλινική!

Έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 20 ανθρώπων, κατά το δίκτυο, ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από συντρίμμια. Κατά τις πληροφορίες που μετέδωσε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο της Ουγκάντας, το NTV, είκοσι κτίρια στην περιοχή καταστράφηκαν εξαιτίας της έκρηξης του βυτιοφόρου.

Φονική έκρηξη στη Ρωσία! Φλέγεται στρατιωτική βάση: Δύο νεκροί, 15 τραυματίες!

Έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση, κοντά στην πόλη Αρκανγκέλσκ στη βόρεια Ρωσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές ασφαλείας, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Πριν λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει πάλι φωτιά σε αποθήκες πυρομαχικών με έναν νεκρός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές ασφαλείας, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

«Η έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση, 30 χιλιόμετρα από το Σεβερόντβινσκ», δήλωσε στο Sputnik, αξιωματούχος των τοπικών αρχών ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, «δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν», ανέφερε η πηγή.

Οι αρχές στην περιοχή του Αρκανγκέλσκ επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για το περιστατικό που σημειώθηκε σε στρατιωτική μονάδα στο χωριό Νονόνσκα, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της τοπικής κυβέρνησης.

Ελικόπτερα για έκτακτες επεμβάσεις είναι έτοιμα να πετάξουν στην περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξη, ενώ τα νοσοκομεία είναι έτοιμα να περιθάλψουν τραυματίες, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του κυβερνήτη της περιφέρειας, Ίγκορ Ορλόφ.

Στις 5 Αυγούστου, πυρκαγιά και έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική μονάδα στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share