Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρικτός θάνατος για 30χρονο: Τον συνέθλιψε ασανσέρ! (Video)

Ανατριχιαστικό!

25 Αυγούστου 2019 15:33
Φρικτός θάνατος για 30χρονο: Τον συνέθλιψε ασανσέρ! (Video)

Φρικτό θάνατο βρήκε 30χρονος ένοικος πολυκατοικίας στην 3η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν όταν το ασανσέρ στο οποίο επέβαινε και επιχείρησε να κατέβηκε, υποχώρησε παρασύροντάς τον στο κενό! Θρήνος: Πέθανε στα 19 της η Ανδριάνα!

Έντρομοι οι υπόλοιποι ένοικοι που βρίσκονταν στην καμπίνα του ασανσέρ κάλεσαν για βοήθεια όμως ήταν ήδη αργά.

Στο βίντεο από την στιγμή του δυστυχήματος, φαίνεται το ασανσέρ να σταματά κανονικά, οι πρώτοι να κατεβαίνουν από αυτό αλλά όταν ο άτυχος Samuel Charles Waisbren προσπάθησε να κατέβει, η καμπίνα υποχώρησε με ανοιχτή την πόρτα συνθλίβοντάς τον πάνω στα τοιχώματα.

«Δεν ξέρω πώς μπορεί πια κανείς να ευχαριστηθεί κάτι στη ζωή του» δήλωσε λίγο αργότερα ο πατέρας του σοκαρισμένος από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του γιου του.

Ένοικοι της πολυκατοικίας δήλωσαν πως ένιωθαν πιο ασφαλείς να χρησιμοποιούν τις σκάλες ενώ έχουν γίνει πολλά παράπονα για το ασανσέρ.

Μεταξύ 2017 και 2018 έχουν καταγραφεί 16 παραβιάσεις οι οποίες όμως απορρίφθηκαν στην συνέχεια. Πριν λίγους μήνες είχε σφραγιστεί και είχε επιβληθεί πρόστιμο για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας.

«Κολλούσε συχνά. Πριν δύο μήνες είχε υπάρξει σοβαρό πρόβλημα αλλά θεωρούσα ότι είχε επισκευαστεί» λέει μάρτυρας.

Οι συνάδελφοί του 30χρονου κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό άνθρωπο, ευφυή και με χιούμορ που θα τους λείψει. «Είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλειά του. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του» σημειώνουν.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος επιχειρηματίας!

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος του πασίγνωστου επιχειρηματία Ντέιβιντ Κόουκ!

Ο δισεκατομμυριούχος βιομήχανος Ντέιβιντ Κόουκ, ο οποίος ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τον όμιλο Koch Industries και, ως ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, έγινε μέγας χρηματοδότης συντηρητικών υποθέσεων και πολιτικών υποψηφίων, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο αδελφός του.

Ο Τσάρλς Κόουκ, πρόεδρος του ομίλου Koch Industries Inc., αποκάλυψε τον θάνατο με δήλωση στην οποία αναφέρεται στη μακροχρόνια μάχη του νεώτερου αδελφού του με τον καρκίνο του προστάτη και στις φιλανθρωπικές συνεισφορές του στην ιατρική έρευνα, την εκπαίδευση και τις τέχνες.

«Θα λείψει πολύ, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ», τονίζει ο Κόουκ στη δήλωση την οποία απευθύνει στους εργαζομένους του ομίλου. «Ο Ντέιβιντ ήταν υπερήφανος για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει όλοι για να καταστήσετε την Koch Industries την επιτυχημένη εταιρεία που είναι σήμερα».

Ο Ντέιβιντ Κόουκ, φιλάνθρωπος και προστάτης πολιτιστικών και ιατρικών ιδρυμάτων, συγκέντρωσε τον μεγάλο πλούτο του χάρη στο μεγάλο μερίδιό του στον Koch Industries (Βιομηχανίες Κόουκ), έναν όμιλο εταιρειών με έδρα το Κάνσας τον οποίο διηύθυνε μαζί με τον Τσαρλς.

Με τον Τσαρλς ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο και τον Ντέιβιντ ως εκτελεστικό αντιπρόεδρο, ο όμιλος Koch Industries μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κόσμο-- επεκτάθηκε επιθετικά προς ένα ευρύ φάσμα νέων επιχειρήσεων, πέραν της επιχείρησης των διυλιστηρίων που είχε δημιουργήσει ο πατέρας τους.

Ο Ντέιβιντ Κόουκ είχε αποχωρήσει από τον όμιλο και τις πολιτικές δραστηριότητες τον Ιούνιο 2018, επικαλούμενος την επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του.

Πέθανε ο Θεόδωρος Καλλιμάνης!

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών, ο Θεόδωρος Καλλιμάνης, συνιδρυτής της εταιρείας κατεψυγμένων προϊόντων “Καλλιμάνης”. Επίσης, πέθανε ο Τζιοβάνι Μπουταρέλι!

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 22 Αυγούστου και ώρα 17:30 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Στέφανος Καραλής!

Θεσσαλονίκη: Πέθανε εν ώρα εργασίας οδηγός του ΟΑΣΘ!

Πέθανε ο Κώστας Κοσμίδης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share