Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Προσοχή: Έβαλε αυτό στον φούρνο μικροκυμάτων και κινδυνεύει να χάσει το μάτι της!

Προσοχή! Το κάνετε και εσείς!

18 Αυγούστου 2019 11:02
Προσοχή: Έβαλε αυτό στον φούρνο μικροκυμάτων και κινδυνεύει να χάσει το μάτι της!

Ανατριχιαστικό είναι αυτό που συνέβη σε αυτή τη κοπέλα! Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της επειδή έβαλε στον φούρνο μικροκυμάτων αυτό...

Μια νεαρή κοπέλα έχει υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα στο μάτι της μετά από ένα ατύχημα που υπέστη στην κουζίνα του σπιτιού της.
Η Bethany Rosser ήθελε να μαγειρέψει, αλλά απ' ότι φαίνεται ήξερε πολλά από μαγειρική...



Ωστόσο αυτό το λάθος την οδήγησε στον απόλυτο εφιάλτη!

Συνέβη μια έκρηξη στο φούρνο μικροκυμάτων λόγω του φαγητού που έβαλε μέσα.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να της πουν με σιγουριά αν θα βελτιωθεί η ζημιά που έχει υποστεί στο μάτι της, ενώ θα πρέπει να υποβληθεί σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων για να αποκατασταθεί η ζημιά στο πρόσωπο.

Αναρωτιέστε τι είναι αυτό που έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων; Ήταν... αυγά!

Πρωτόγνωρο ατύχημα με ερωτικό βοήθημα! Περίμενε να τελειώσουν οι μπαταρίες!

Απίστευτο ατύχημα συνέβη σε ένα ζευγάρι που θέλησε να χρησιμοποιήσει ένα ερωτικό βοήθημα.Ατύχημα με το ερωτικό του βοήθημα: Άνδρες βγήκε γuμνός στους δρόμους για να ζητήσει βοήθεια! (Video)

Εξαιρετικά επώδυνο εξελίχθηκε το ερωτικό παιχνίδι ζευγαριού με αποτέλεσμα η σύζυγος να καταλήξει στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης με αφόρητους πόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν το ζευγάρι χρησιμοποίησε έναν δονητή. Ο δονητής εισχώρησε στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το «σιγμοειδές» σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.

Αρχικά, το ζευγάρι που εισήλθε λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα σε νοσοκομείο ντρέπονταν να πει τι ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές και η γυναίκα ενώ υπέφερε από τους πόνους, δεν προσδιόριζε ακριβώς τι είχε συμβεί. Μέχρι τις 07.30 το πρωί που μπήκαν οι γιατροί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη.

Σοκαριστικό ατύχημα για 5χρονη σε κυλιόμενες σκάλες! (photos-video)

Ώρες αγωνίες πέρασε ένα μικρό κορίτσι μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε σε κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου, το οποίο είχε επισκεφτεί μαζί με την μητέρα της και χρειάστηκε η επέμβαση των αρχών για να «ξεκολλήσει». Παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι! Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες θα σας προκαλέσει ανατριχίλα!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το μικρό κορίτσι ανέβηκε τις κυλιόμενες με την μητέρα της, αλλά ξέχασε να αφήσει το χέρι της, με αποτέλεσμα αυτό να πιαστεί στον μηχανισμό των σκαλιών.

Μάλιστα, χρειάστηκε να κινητοποιηθούν οι αρχές για να καταφέρουν να βγάλουν το χέρι της κοπέλας, η οποία, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εικόνες από το νοσοκομείο! Πώς είναι η 3,5 ετών Δήμητρα μετά την επίθεση του σκύλου; (video)

Σοκ στη Σκωτία: Άφησαν δίχρονη να πεθάνει από ασιτία

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share