Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Στο σχολείο την φώναζαν «κακάσχημο τέρας» 25 χρόνια μετά, τους αποστομώνει με τη νέα της εμφάνιση! (Video)

Δείτε την και θα εκπλαγείτε!

16 Αυγούστου 2019 14:40
Στο σχολείο την φώναζαν «κακάσχημο τέρας» 25 χρόνια μετά, τους αποστομώνει με τη νέα της εμφάνιση! (Video)

Παρακάτω θα διαβάσετε μια ιστορία που θα σας συγκλονίσει με μια κοπέλα που στο σχολείο την φώναζαν «κακάσχημο τέρας» 25 χρόνια μετά, τους αποστομώνει με τη νέα της εμφάνιση! Δεν έμοιαζε ποτέ σαν όλους τους άλλους και αυτό την έκανε να ξεχωρίζει!

Η Lizzie Velasquez δεν έμοιαζε ποτέ σαν όλους τους άλλους. Όταν γεννήθηκε ζύγιζε μόνο 1,5 κιλό και γρήγορα διαγνώστηκε με σύνδρομο Marfan, που την εμπόδιζε να πάρει βάρος ή να συσσωρεύσει λίπος, καθώς και το σώμα της θα γερνούσε γρηγορότερα από όλους τους άλλους. Επίσης, ήταν τυφλή από το ένα μάτι. Μια 8χρονη πιστεύει πως κατέγραψε το τέρας του Λοχ Νες!

Η εμφάνισή της την ανάγκαζε να είναι θύμα εκφοβισμού από πολύ μικρή ηλικία και μερικά παιδιά την αποκαλούσαν «αηδιαστική». Η ίδια αναφέρει: «Εκείνη την εποχή νόμιζα ότι όλοι έμοιαζαν με εμένα. Δεν μπορούσα να καταλάβω την διαφορά.»

Τέρας ιστορία

3χρονο αγόρι με αναπηρίες λίγο πριν πεθάνει έγινε στόχος στο διαδίκτυο...Θα εξοργιστείτε με αυτό που του έκαναν!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

3χρονο αγόρι με αναπηρίες λίγο πριν πεθάνει έγινε στόχος στο διαδίκτυο...Θα εξοργιστείτε με αυτό που του έκαναν!

Το χειρότερο μετά από τον εκφοβισμό ήρθε μέσω του διαδικτύου, όταν ήταν 16 ετών. Κάποιος στο Youtube δημιούργησε ένα βίντεο γι ‘αυτήν και την αποκαλούσε «την πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου». Έπεσε σε κατάθλιψη όταν είδε το βίντεο και καθώς διάβαζε όλα τα σχόλια που έγραφαν οι άνθρωποι παρακάτω.

Παρά όλη την αρνητικότητα και τη θλίψη που είχε αισθανθεί, αποφάσισε να γίνει καλύτερη από όλους εκείνους που έγραφαν τα σχόλια, να κάνει κάτι για τον εαυτό της και να αποδείξει σε όλους ότι κάνουν λάθος.

Έχει γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, με διαλέξεις σε όλο τον κόσμο για την ασθένειά της. Τώρα έχει μια νέα εμφάνιση και πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Έχει επίσης μια ενεργή παρουσία στο Youtube και το χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση του εκφοβισμού.

Τέρας ιστορία

«Αυτός είναι ο σκοπός μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι δεν λέω μόνο την ιστορία μου, αλλά λέω την ιστορία όλων εκείνων που δέχονται εκφοβισμό», εξήγησε και έδωσε και περαιτέρω λεπτομέρειες για το πάθος της για την καριέρα της.


Ενώ ο εκφοβισμός μπορεί εύκολα να ρίξει τον καθένα σε κατάθλιψη, η επιμονή και η αποφασιστικότητά της είναι πραγματικά αξιοσημείωτα! Μπορούμε όλοι να μάθουμε πολλά από την δύναμη ψυχής της.

Είναι ζωντανή απόδειξη ότι μπορούμε να επιτύχουμε ό, τι πραγματικά βάλουμε το μυαλό μας.

«Γιαγκούλας»: Το όνομά του έγινε συνώνυμο του τρόμου!

Το όνομα του έχει γίνει φράση, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για κάποιο τρομακτικό πρόσωπο. Το «Γιαγκούλας» έγινε συνώνυμο του φόβου, του ανθρώπου που είναι βίαιος και αδίστακτος. Πώς θα βρεις το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου!

Ποιος ήταν όμως στη πραγματικότητα ο «Γιαγκούλας», και πως πήρε αυτό το προσωνύμιο;

Πρόκειται για τον Γιούρα Γιάνοσικ, που έζησε το 1700 στην Κεντρική Ευρώπη, και έγινε θρύλος, επειδή λήστευε πλούσιους και μοίραζε τα λάφυρα στους φτωχους.

«Γιαγκούλας»: ο όνομά του έγινε συνώνυμο του τρόμου!

Γεννήθηκε στην Σλοβακία, αρχίκα σε νεαρή ηλικία έγινε αντάρτης εναντίον του βασιλιά και έπειτα, όταν το κίνημα νικήθηκε, κατατάχθηκε στο αυτοκρατορικό στρατό, όπου έλαβε εκπαίδευση στρατιωτική.

Η πορεία του θρυλικού ληστή όμως ξεκίνησε το 1711, όταν κλήθηκε να είναι ο φρουρός που θα μεταφέρει έναν επικίνδυνο ληστή τον Τόμας Ούχορτσικ. Εκείνος τον πείθει να τον ελευθερώσει και τον παίρνει υπό την προστασία του.

«Γιαγκούλας»: ο όνομά του έγινε συνώνυμο του τρόμου!

Μαζί ληστεύουν μεγάλες χρηματοαποστολές σε όλη την Κεντρική Ευρώπη, και γίνονται ο νούμερο 1 κίνδυνος για τους αριστοκράτες και τους εμπόρους. Λέγεται πως δεν πείραζαν τους στρατιώτες αρκεί να δήλωναν υποταγή σε αυτούς, σε όποιον όμως αντιστεκόταν τα βασανιστήρια τους ήταν φριχτά.

Τον Γιούρα τον ακολουθεί η φήμη ότι είναι αθάνατος. Δεν έχει τραυματιστεί ποτέ σε μάχη, κανένα βέλος δεν τον είχε πετύχει ενώ σπανίως αιμορραγούσε. Βέβαια η πανίσχυρη στολή του θα μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο, αλλά για εκείνη την εποχή αρκούσε για να γίνει θρύλος.

«Γιαγκούλας»: ο όνομά του έγινε συνώνυμο του τρόμου!

Δεκάδες τραγούδια γράφτηκαν για αυτόν, και διαδόθηκαν σε όλη την Ευρώπη. Η δράση του κράτησε μόλις 2 χρόνια, αφού συνελήφθη το 1713 και για παραδειγματισμό τον κρέμασαν ένα τσιγκέλι και τον άφησαν να πεθάνει.

Ακόμα όμως και μετά τον θάνατό του όμως ο θρύλος του συνέχιζε να ζει, αφού φήμες ταξίδευαν πως δεν πέθανε και συνέχιζε να κλέβει τους πλούσιους. Μάλιστα οι ληστείες είχαν πολλαπλασιαστεί και ο φόβος είχε κυριεύσει τους εμπόρους που έψαχναν τρόπο για ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων τους.

«Γιαγκούλας»: ο όνομά του έγινε συνώνυμο του τρόμου!

Ο θρύλος του Γιαγκούλα αγκαλιάστηκε από πολλές χώρες και έγινε σύμβολο αντίστασης, για αυτό και πολλές ιστορίες υπάρχουν σε χώρες όπως η Ουγγαρία, η Τσεχία και η Πολωνία, και όλες διεκδικούν μερίδιο από τη δράση του περίφημου ληστή.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share