Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξαφάνιση 34χρονης στην Ικαρία: Βρήκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου!

Ραγδαίες εξελίξεις

6 Αυγούστου 2019 14:45
Εξαφάνιση 34χρονης στην Ικαρία: Βρήκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου!

Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, έρχεται στο φως. Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που αγνοείται στην Ικαρία (photo)

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Αστυνομία, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Θρίλερ στην Ικαρία με εξαφάνιση 34χρονης!

Τεράστια κινητοποίηση στο νησί. Ο σύντροφός της δήλωσε χθες την εξαφάνισή της.

Δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η 34χρονη αστροφυσικός είναι από τη Βρετανία και ταξίδεψε στην Ικαρία μαζί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της. Να σας θυμίσουμε το θρίλερ στην Αμαλιάδα: 24χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγάκι του!

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσει χθες, Δευτέρα, για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Όμως χθες, η γυναίκα βγήκε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ…


Σύμφωνα με τον σύντροφό της, που δήλωσε την εξαφάνισή της, η ίδια του είπε ότι θα έτρεχε στην περιοχή Κεραμέ, Αγίου Κηρύκου. Εκεί δηλαδή, που διέμενε το ζευγάρι…

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμα από το κινητό της αγνοούμενης εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ενώ το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής συνέχισε την έρευνα και μετά την δύση του ήλιου, στην περιοχή του Δράκανου, αφού είναι εξοπλισμένο με θερμοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάποιοι είπαν ότι είδαν μία κοπέλα να τρέχει (για αθλητισμό) στην περιοχή του Δράκανου – Φάρου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την αγνοουμένη.

Σοκ στην Κοζάνη: Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή «Ηπειρώτικα» της Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ένας άντρας έπεσε στο έδαφος από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας. Ενώ στην Κοζάνη νεκρός ανασύρθηκε ένας 55χρονος από την λίμνη Πολυφύτου!

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 69χρονος άντρας φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στα δυο πόδια και στο κεφάλι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση ήταν ατύχημα, και πως ο άντρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμά του, καθώς είχε ξεχάσει το κλειδί της εισόδου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν προηγουμένως με την οικογένειά του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share