Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που αγνοείται στην Ικαρία (photo)

Η τελευταία της ανάρτηση στο facebook!

6 Αυγούστου 2019 13:03
Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που αγνοείται στην Ικαρία (photo)

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση τόσο της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί, όσο και των φίλων της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία οι οποίοι Διαδικτυακά κάνουν έκκληση για τον εντοπισμό της. Τραγωδία στην Ικαρία: Νεκρός από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό!

Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν στον εντοπισμό της. Αναρτώντας τη φωτογραφία της καλούν όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Φωτογραφία της 34χρονης που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Ισχυρές δυνάμεις των αρχών έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό της 34χρονης Αγγλίδας που εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφότου βγήκε για τρέξιμο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές διασώστες, επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού «χτενίζουν» την περιοχή από χθες το απόγευμα όταν και έγινε γνωστό πως η γυναίκα αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κληθεί και έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην εύρεση της αγνοούμενης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ερευνώνονται όλα τα σενάρια.

Την εξαφάνιση κατήγγειλε ο σύντροφός της, με τον οποίο ταξίδεψε στην Ικαρία για διακοπές. Το σήμα από το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ωστόσο οι έρευνες ήταν άκαρπες.

Φωτογραφίες: Αυτή είναι η 34χρονη Βρετανή αστροφυσικός που αγνοείται στην Ικαρία

Η 34χρονη είναι αστροφυσικός και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Κύπρο.

Η Βρετανή επιστήμονας έχει ιδιαίτερο πάθος με τον αθλητισμό και αγαπά ιδιαίτερα τη φύση. Η κίνησής να βγει χθες για τζόκινγκ, πριν ξυπνήσει ο σύντροφός της, δεν ήταν κάτι που τον παραξένεψε.


Η τελευταία ανάρτηση της αστροφυσικού που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Η τελευταία ανάρτησή της στο Facebook ήταν από τον Εύδηλο στην Ικαρία με φωτογραφίες από τη θάλασσα και τα βράχια.

Beautiful spot for swimming and deep water solo 😍 had so much fun here today! Realised later there are bolted routes here too, would love to come back again to climb. Any takers? 😉

Posted by Natalie Christopher on Sunday, August 4, 2019

Το χρονικό του θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδης στην Ικαρία

Την εξαφάνιση της 34χρονης κατήγγειλε ο Κύπριος σύντροφός της, με τον οποίο η γυναίκα έκανε διακοπές στην Ικαρία. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν σήμερα για Κύπρο, μέσω Αθήνας, κάτι το οποίο επίσης ελέγχουν οι αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το πρωί όταν ξύπνησε ο σύντροφός της δεν την βρήκε και αφού της τηλεφώνησε στις 10 πμ του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο από Άγιο Κύρηκο προς Φάρο. Ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις χωρίς να είναι εφικτή η επικοινωνία τους με το τηλέφωνο της αστροφυσικού να κλείνει λίγο αργότερα.

Ο Κύπριος σύντροφος της 35χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 στις αρχές και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής ενώ των ερευνών συνδράμει και ένα ελικόπτερο.

Το σήμα από το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης τουρίστριας εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Σοκ στην Κοζάνη: Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή «Ηπειρώτικα» της Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ένας άντρας έπεσε στο έδαφος από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας. Ενώ στην Κοζάνη νεκρός ανασύρθηκε ένας 55χρονος από την λίμνη Πολυφύτου!

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 69χρονος άντρας φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στα δυο πόδια και στο κεφάλι.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση ήταν ατύχημα, και πως ο άντρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμά του, καθώς είχε ξεχάσει το κλειδί της εισόδου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν προηγουμένως με την οικογένειά του.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share