Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Κηφισιά: 36χρονος είχε ανοίξει τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα!

Συνελήφθη το Σάββατο!

19 Ιουνίου 2019 10:37
Κηφισιά: 36χρονος είχε ανοίξει τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα!

Χειροπέδες σε έναν 36χρονο που ευθύνεται - μαζί με συνεργό του που αναζητείται - για τουλάχιστον 15 διαρρήξεις στην Κηφισιά πέρασαν αστυνομικοί το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Στην τελευταία διάρρηξη είχαν αφαιρέσει από το αυτοκίνητο που άνοιξαν μια πιστωτική κάρτα, ρολόγια και κοσμήματα.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο 36χρονος με θράσος πήγε σε κατάστημα στην Κηφισιά και αγόρασε διάφορα προοϊόντα χρησιμοποιώντας την κλεμμένη πιστιωτική κάρτα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κατά τη διάρκειας της έρευνας ότι η εγκληματική δράση των δύο διαρρηκτών είχε ξεκινήσει πριν από έξι μήνες.

Στο σπίτι του 36χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 20 ρολόγια.

Καβάλα: 14χρονος διέρρηξε σπίτι αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά!

Υπό την καθοδήγηση ενός άγνωστου συνεργού τους, τρύπωσαν σε ένα σπίτι στην Καβάλα από το μισάνοιχτο παράθυρο μία 19χρονη κοπέλα και ένας λιλιπούτειος εκκολαπτόμενος διαρρήκτης ηλικίας μόλις 14 χρόνων, οι οποίοι άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά.

Ωστόσο, εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν με ένα μέρος από το κλεμμένο χρηματικό ποσό, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής «αρχηγός» τους έγινε… καπνός με τα υπόλοιπα κλοπιμαία! Οι δυο δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, στον οποίο υποβλήθηκε από την Ασφάλεια και δικογραφία σε βάρος των γονέων του 14χρονου για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Έλειπε από το σπίτι της στην περιοχή Μαζαρακάτα της Κεφαλληνίας από τις 25 Απριλίου, μια 61χρονη που επέστρεψε στις 4 Ιουνίου και το βρήκε λεηλατημένο από διαρρήκτες που είχαν κλέψειηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε από την Ασφάλεια Αργοστολίου, ταυτοποίηθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες, μια 22χρονη και ένας 46χρονος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καλαμάτα: Σπείρα νεαρών διέρρηξε 25 σπίτια!

Έκανε διάρρηξη στο σπίτι του πρώην της για να...διαγράψει γυμνή φωτογραφία της!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share