Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Προκαλεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Φέρτε μου παίκτες του NBA για να σταματήσω τα πυρηνικά!

Αιφνιδίασε τους πάντες!

10 Μαΐου 2019 20:35
Προκαλεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Φέρτε μου παίκτες του NBA για να σταματήσω τα πυρηνικά!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους Αμερικανούς, ζήτησε ως «αντάλλαγμα» να πάνε στην χώρα του διάσημοι παίκτες του NBA, με σκοπό την βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Πιονγκγιάνγκ και Ουάσιγκτον!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ABC, o Κιμ επιμένει στην συγκεκριμένη πρόταση που έκανε, καθώς θέλει να γίνει μια «ανταλλαγή κουλτούρας» μεταξύ των δύο λαών.


Το αίτημα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, έγινε γραπτώς και μάλιστα το θέτει ως όρο για να συνεχιστούν οι συζητήσεις αποπυρηνικοποίησης!

Είναι γνωστό πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Αμερικανικό μπάσκετ (ΝΒΑ) και μάλιστα είχε καλέσει αρκετές φορές στο παρελθόν, τον πρώην -εκκεντρικό- άσο, Ντένις Ρόντμαν στη χώρα.

Η συμφωνία για τα πυρηνικά, ήταν να υπογραφεί στην τελευταία συνάντηση των ηγετών των δύο κρατών, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ έφυγε, μετά την διαφωνία που είχαν για αποπυρηνικοποίηση συγκεκριμένων περιοχών που ζήτησαν οι ΗΠΑ.

Γυάλισαν μέχρι και τις χειρολαβές του τρένου οι συνοδοί του Κιμ Γιονγκ Ουν! (Video)

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο Βλαδιβοστόκ ενόψει της αυριανής συνάντησης που θα έχει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μαζί του είναι για άλλη μια φορά oi άνδρες της προσωπικής του συνοδείας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δείξει την αφοσίωση στην αποστολή τους να προστατεύουν και να υπηρετούν.

Όπως φαίνεται στα βίντεο από τη στιγμή της άφιξης του θωρακισμένου τρένου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν κάποιοι από τους άνδρες της ασφαλείας του επιφορτίστηκαν με το να γυαλίσουν τις χειρολαβές τις οποίες θα χρησιμοποιούσε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης για να αποβιβαστεί από το βαγόνι.

Έτσι ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποβιβάστηκε με καθυστέρηση ενός λεπτού, χαμογελαστός, φορώντας ένα μαύρο πανωφόρι και μαύρο καπέλο φεντόρα, για να τον υποδεχθούν οι Ρώσοι αξιωματούχοι!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share