Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του Άρη!

Έγινε καταδίωξη!

10 Μαΐου 2019 09:29
Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του Άρη!

Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του Άρη στη Θεσσαλονίκη! Η καταδίωξη έγινε από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας! Υπήρξαν συλλήψεις!

Οι δράστες, πέρα από τις βόμβες μολότοφ, πέταξαν και πυρσούς (φωτοβολίδες) κατά των γραφείων, ενώ κατά την επίθεση τραυματίστηκε ένα άτομο που βρισκόταν μπροστά στο κτίριο.

Επίθεση με μολότοφ στον σύνδεσμο οπαδών του Αρη, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης ομάδα κουκουλοφόρων.

Κοντά στο σημείο, εκείνη την ώρα, βρισκόταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος καταδίωξε τους δράστες, ζητώντας ταυτόχρονα τη συνδρομή συναδέλφων του από το τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν πέντε άτομα που φέρονται ότι συμμετείχαν στην επίθεση με τις μολότοφ, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια και ένα βεγγαλικό.

Οι πέντε συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία, είναι ηλικίας 22 με 26 ετών.

Σε ό,τι αφορά τον τραυματία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 προσαχθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας!

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 προσαχθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας! Ήταν περίπου 30 κουκουλοφόροι εχθές!

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα 3 άτομα που κρατούνται είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατηγορούνται για τη χθεσινή επίθεση με τους κουκουλοφόρους, αλλά κρατούνται επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής τους στη χώρα.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 από τους 15 προσαχθέντες, συνολικά, για την επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ, από περίπου 30 κουκουλοφόρους σε καταστήματα και τράπεζες, στο κέντρο της Αθήνας, στη Βαλαωρίτου, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Σημειώνεται, ότι οι κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν διάφορες επιπλέον ζημιές σε 11 καταστήματα και 2 τράπεζες, στις οδούς Ακαδημίας, Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share