Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Πειραιάς: Αναστάτωση στο Τελωνείο μετά από τηλέφωνο για βόμβα!

Τι συνέβη;

23 Απριλίου 2019 09:51
Πειραιάς: Αναστάτωση στο Τελωνείο μετά από τηλέφωνο για βόμβα!

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της Μεγάλης Τρίτης μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Β’ Τελωνείο Πειραιά.

Άνδρας αγνώστων στοιχείων τηλεφώνησε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί και υποστήριξε στην ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα» πως έχει τοποθετηθεί βόμβα και θα εκραγεί στις 11:00 το πρωί στο Β’ Τελωνείο Πειραιά.

Η αστυνομία και το λιμενικό ενημερώθηκαν για το τηλεφώνημα για να ερευνήσουν την περιοχή.

Λαμία: Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια- Στον αέρα η δίκη του Κορκονέα!

Λαμία: Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια- Στον αέρα η δίκη του Κορκονέα!

Αναστάτωση στα δικαστήρια της Λαμίας, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Ο άγνωστος είπε ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί θα εκραγούν στις 11:00 το πρωί και κλείνοντας το τηλέφωνο είπε ότι είναι από τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Λίγο πριν τις 10.00 ξεκίνησε η εκκένωση των κτιρίων για να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί αν πρόκειται για φάρσα ή πραγματική απειλή

undefined

Θυμίζουμε ότι σήμερα στο Εφετείο Λαμίας, επρόκειτο να συνεχιστεί η δίκη των Κορκονέα – Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ταυτόχρονα τα αυτοκίνητα δεν μπορούν από την πλατεία Πάρκου να διοχετευθούν προς την οδό Κολοκοτρώνη, αφού στη στη συμβολή με την οδό Όθωνος έχει ακινητοποιηθεί αστικό λεωφορείο από μηχανική βλάβη.

Διακόπηκε η δίκη του Επαμεινώνδα Κορκονέα!

Διακόπηκε πριν από λίγο η εξέλιξη της δίκης του Επαμεινώνδα Κορκονέα -για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου- στο Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων στη Λαμία λόγω ασθένειας ενός δικαστή

Έτσι η προγραμματισμένη για σήμερα αγόρευση της Πολιτική Αγωγής δεν ξεκίνησε κάτι που αναμένεται να γίνει στις 26 Μαρτίου οπότε προσδιορίστηκε η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Επαμεινώνδας Κορκονέας

Δίκη Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: «Θα ήθελα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων»! - Μετανιωμένος ο Κορκονέας για τη δολοφονία!

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο αστυνομικός Επαμεινώνδας Κορκονέας, κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, για τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008, στα Εξάρχεια.

«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου συντριβή. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην μάνα τα αδέρφια για τον εκλιπόντα πατέρα του παιδιού.

Θα ήθελα αν μπορούσα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων», ανέφερε ξεκινώντας την απολογία του ο Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Ο Κορκονέας, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε ισόβια, υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

«Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα», όπως είπε, για να συμπληρώσει πως του έρχονται εικόνες στο μυαλό που του κάνουν την καρδιά κομμάτια.

«Θα ήθελα στο μέλλον αν μπορούσα να τα φέρει ο θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε Επαμεινώνδας Κορκονέας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share