Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χανιά: Βόμβα σε μαγαζί που τραγουδούσαν ο Πλούταρχος και η Ασλανίδου!

Τι συνέβη;

7 Απριλίου 2019 10:06
Χανιά: Βόμβα σε μαγαζί που τραγουδούσαν ο Πλούταρχος και η Ασλανίδου!

Πάνω από 2.000 άτομα απομακρύνθηκαν από το “Ευτυχία Palace” στο Κολυμβάρι Χανίων στη 1 τα ξημερώματα, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού λίγο πριν εμφανιστούν στην σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες,το τηλεφώνημα έγινε τα μεσάνυχτα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Άνδρες της ΕΛΑΣ μετέβησαν στο κέντρο και διέταξαν την εκκένωση του, προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος, ενώ αρκετή ώρα αργότερα αποδείχτηκε πως επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.

Να σας θυμίσουμε:"Αποχώρησα γιατί ο Πλούταρχος δεν..." Απίστευτη δήλωση από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Πηγή:zarpanews.gr

Περήφανος πατέρας ο Γιάννης Πλούταρχος! Οι στιγμές που τον έκαναν να λυγήσει!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει 5 παιδιά, τα δύο μεγαλύτερα πλέον ενήλικα και είναι περήφανος για αυτά κάτι που το δηλώνει όποτε του δοθεί ευκαιρία.

Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα τουδιέκοψε για λίγο διάστημα τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες καθώς έπρεπε να υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό.

νεαρός παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό και πόσταρε φωτογραφίες πριν την ορκωμοσία του στη σελίδα στο instagram.

«Είµαι µπαµπάς-φίλος στα υπέροχα παιδιά µου και κοιτάζω να είµαι πάντα πλάι τους, στηρίζοντας τις επιλογές και τα «θέλω» τους. Είναι σαφές στα χρόνια που µε ξέρεις πως η οικογένειά µου είναι και θα είναι πάνω από όλα. ∆εν αλλάζει αυτό», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλιότερή του συνέντευξη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σύζυγό του έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του διάσημου τραγουδιστή κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. Στηρίζει τα παιδιά του σε όλες τις επιλογές που κάνουν στη ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Αthensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share