Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας! Σε ποια σημεία δεν κουνιέται τίποτα;

Με υπομονή θα πρέπει να εφοδιαστούν οι οδηγοί!

16 Απριλίου 2019 09:16
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας! Σε ποια σημεία δεν κουνιέται τίποτα;

Με υπομονή θα πρέπει να εφοδιαστούν οι οδηγοί καθώς κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας.

κίνηση Αθήνα

Δείτε αναλυτικά τα σημεία: Στον Κηφισό, από τον κόμβο Καλιφτάκη μέχρι την Λεωφόρο Αθηνών, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη από το ύψος της Αττικής Οδού, στην κάθοδο της Κηφισίας από τον Κόμβο Παραδείσου έως το νοσοκομείο Υγεία, και στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού, από Λαγουμιτζή έως την Αμαλίας, η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλα προβλήματα.

Δείτε τα σημεία που έχει την περισσότερη κίνηση αυτή την ώρα:

κίνηση Αθήνα

Σας αφορά: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική οδό!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα στην Αττική Οδό λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαίρεσης και αντικατάστασης πινακίδων.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις τρεις αριστερές λωρίδες της Αττικής Οδού, στο τμήμα της μεταξύ των χ.θ. Α-49,5 και Α-50,6, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο, περιοχής Δήμου Κρωπίας, κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 15 έως Κυριακή 21 Απριλίου κατά τις ώρες 20:00 έως 05:00 της επομένης.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!

Nέα Λεωφόρος Ποσειδώνος: Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία!

Η νέα Λεωφόρος Ποσειδώνος αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία μετά το Πάσχα, ενώ θα ξεκινήσει η κατεδάφιση της υφιστάμενης λεωφόρου και σταδιακά Καλλιθέα και Μοσχάτο θα ενωθούν με τη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το notia.gr σε ρεπορτάζ του παράλληλα θα ξεκινήσει και η κατασκευή του οικολογικού πάρκου έκτασης 220 στρεμμάτων.

Τα έργα αυτά, θα συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας ενώ αναμένεται να πάρουν αξία και οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ενώ θα «αναστηθούν» πανάκριβα κτίρια που ρήμαζαν από την εγκατάλειψη. Μεταξύ αυτών και το ανοιχτό γήπεδο του Beach Volley με πάνω από 6.000 θέσεις, που μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτό θέατρο.

Η ανάπλαση αυτή δίπλα στο Σταύρος Νιάρχος και στη μαρίνα του Φλοίσβου, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της μαρίνας του Αλίμου, της μεγαλύτερης της Ν/Α Μεσογείου και της ανάπλασης της ακτογραμμής του δήμου Αλίμου, θα δημιουργήσει ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο, πόλο τουριστικής έλξης, που θα ξεκινάει από το Μοσχάτο και θα καταλήγει στον Άγιο Κοσμά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share