Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή!

Δείτε ποιος είναι...

2 Απριλίου 2019 07:46
Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή των Rolling stones, Μικ Τζάγκερ...

Σε επέμβαση αποκατάστασης βαλβίδας θα υποβληθεί ο 76χρονος τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος που επιμένει να κάνει περιοδείες
Στην ταινία «Σχεδόν διάσημοι» που διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του '70 και πραγματεύεται στην σχέση ανάμεσα σε έναν πιτσιρικά δημοσιογράφο του περιοδικού «Rolling Stone» και μια ανερχόμενη μπάντα, υπάρχει μια πολύ χαρακτηριστική σκηνή.

Σε αυτήν εμφανίζεται ο νέος μάνατζερ του γκρουπ που θέλει να αλλάξει τις συνήθειές τους ώστε να ανέβουν πιο γρήγορα στο ροκ στερέωμα της εποχής.

Μεταξύ άλλων τους προτείνει να ταξιδεύουν με αεροπλάνο και όχι με λεωφορείο, ώστε να δίνουν περισσότερα live και όταν το γκρουπ αντιδρά η απάντησή του είναι μυθική.

«Νομίζετε ότι ο Μικ Τζάγκερ σε τριάντα χρόνια από τώρα (σ.σ. δηλαδή το 2002) θα εξακολουθεί να χτυπιέται πάνω στην σκηνή; Γιατί αν νομίζετε κάτι τέτοιο να είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει...».

Τελικά ο Μικ Τζάγκερ δεν διέψευσε μόνο τον συγκεκριμένο κινηματογραφικό μάνατζερ, αλλά όλους όσους πίστευαν ότι μετά τα εξήντα ή τα εβδομήντα θα αποσυρόταν από τις ηχογραφήσεις και τις περιοδείες μαζί με τους Rolling Stones.


Για να γίνει τελικά αυτό έστω και προσωρινά, χρειάστηκε να του υπενθυμίσει η καρδιά του ότι δεν είναι πλέον-όσο και αν το αισθάνεται-ο οργισμένος έφηβος από το Ντάρφορντ του Κεντ.

Αυτός που μαζί με τον Κιθ Ρίτσαρντς είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για πολλούς ύμνους των νεανικών μας χρόνων που φέρουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή των Stones.

Η προγραμματισμένη σύμφωνα με πληροφορίες επέμβαση για την αντικατάσταση μιας βαλβίδας στην καρδιά του, επιβεβαιώνει ότι όσο κι αν λατρεύουμε τον Μικ είναι πλέον ένας ηλικιωμένος ροκ σταρ, που χρειάζεται να προσέχει.

Οι εποχές του «Sticky Fingers» και του «Brown Sugar» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον παλαίμαχο ρόκερ με τους δύο γάμους-έναν επίσημο και έναν ανεπίσημο-τις αμέτρητες ερωμένες και τα οκτώ παιδιά.

Εμποτισμένος από νεαρός με έναν αλήτικο τσαμπουκά και με τα χείλια σήμα-κατατεθέν της παρουσίας του, ο Τζάγκερ τα είδε όλα και τα έζησε όλα, ή για να είμαστε ακριβείς τα ζει ακόμη.

Είδηση σοκ: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής στα 33 του! - Τον σκότωσαν μπροστά στην κόρη του!

Η Μάριαν Φέιθφουλ τον λάτρεψε κι αυτός την πλήγωσε, η Μπιάνκα τον παντρεύτηκε αλλά δεν άντεξε τις απιστίες του, συνήθως με μοντέλα του Playboy ή διάσημες σταρ της πασαρέλας.

Ήταν αυτός που έκλεψε την Κάρλα Μπρούνι από την αγκαλιά του Έρικ Κλάπτον, αυτός που ταξίδευε από το Λονδίνο ή την Νέα Υόρκη στο Παρίσι έστω για λίγες ώρες, προκειμένου να την δει.


Η σύζυγός του Μπιάνκα του προσφέρει την ανθοδέσμη την ημέρα του γάμου τους


Επισήμως τότε-μιλάμε για την δεκαετία του '90-ο Μικ ήταν μαζί με την Τζέρι Χολ, όμως η Κάρλα αποδείχτηκε ένας μεγάλος έρωτας αφού την έπαιρνε τηλέφωνο ακόμη και όταν είχε επίδειξη.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που επειδή η Μπρούνι ετοιμαζόταν σήκωναν το τηλέφωνο οι φίλες της και ο Μικ άφηνε μήνυμα στην αγαπημένη του.

Τελικά πέρασε κι αυτή όπως πέρασαν και άλλες από την ζωή του τραγουδιστή των Rolling Stones που χθες ζήτησε συγνώμη από τους φαν του συγκροτήματος σε ΗΠΑ και Καναδά για την ακύρωση της περιοδείας.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share