Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η Κάρλα Μπρούνι εξομολογείται τις επιδόσεις του Σαρκοζί στο κρεβάτι

27 Φεβρουαρίου 2018 13:54
Η Κάρλα Μπρούνι εξομολογείται τις επιδόσεις του Σαρκοζί στο κρεβάτι

Σε δημοσίευμα γαλλικού μέσου, μεταφέρονται οι εξομολογήσεις της τραγουδίστριας από τις πρώτες ημέρες γνωριμίας με τον Νικολά Σαρκοζί

Ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί είναι γνωστός για το ξεχωριστό του ταμπεραμέντο, για την όχι και τόσο ήρεμη συμπεριφορά και τον οξύθυμο χαρακτήρα. Αν κρίνει κανείς από την τελευταία του σύζυγο, τη σταρ του πενταγράμμου Κάρλα Μπρούνι, θα υπέθετε κανείς πως είναι και ιδιαίτερα καλός εραστής. Τέρμα οι υποθέσεις: Η γαλλική Paris Match, αποκαλύπτει προσωπικές εξομολογήσεις της Μπρούνι, σύμφωνα με τις οποίες οι επιδόσεις του άλλοτε κραταιού πολιτικού άνδρα στο κρεβάτι είναι ασυναγώνιστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Το παρελθόν που θέλει να "θάψει" η Γκαμπριέλα! Η επαφή με την Αλεξανδράτου και η φωτογραφία ντοκουμέντο!


"Σου εύχομαι ο σύζυγός σου να σου κάνει τόσο καλά και τόσο συχνά έρωτα" φέρεται να εκμυστηρεύεται σε μια φίλη μετά την γνωριμία της με τον Σαρκοζί. Γνωριμία που κατέληξε σε γάμο τρεις μήνες αργότερα. Ήταν το Νοέμβριο του 2007, με τον Νικολά Σαρκοζί να έχει κερδίσει τις προεδρικές εκλογές που το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο σπίτι ενός Γάλλου εκδότη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήπως έχεις σπυράκια στον ποπό;;; Δες πού οφείλεται και τι πρέπει να κάνεις για να εξαφανιστούν!


Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, μεταξύ εκείνης και του Γάλλου προέδρου υπήρχε μια "ερωτική αχλημεία κάτω από τα σκεπάσματα". Άλλωστε καρπός του έρωτά τους είναι και μια κόρη, η Τζούλια, η οποία ήλθε το 2011.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share