Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής στα 33 του! - Τον σκότωσαν μπροστά στην κόρη του!

Απίστευτη τραγωδία!

1 Απριλίου 2019 09:05
Είδηση σοκ: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής στα 33 του! - Τον σκότωσαν μπροστά στην κόρη του!

Νεκρός έπεσε ένας πασίγνωστος 33χρονος τραγουδιστής, όταν τον πυροβόλησαν μπροστά στην κόρη του!

Η είδηση έχει σοκάρει!

Ο λόγος για τον Nίπσεϊ Χάσελ! Ο Αμερικανός ράπρερ ήταν υποψήφιος για βραβείο Grammy και σκοτώθηκε την Κυριακή κοντά σε κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο ίδιος στο Λος Άντζελες!

Ο Χάσελ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Αμερικανοί, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, ενώ δύο ακόμη άτομα έχουν πέσει θύμα των πυρών.

Μάλιστα το περιστατικό με τους πυροβολισμούς φέρεται να έγινε μπροστά στην μικρή κόρη του άτυχου τραγουδιστή, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί πως ξεκίνησε το επεισόδιο.

Το τελευταίο σχόλιο του τραγουδιστή στο twitter ίσως ήταν και προφητικό, λέγοντας: «το να έχεις ισχυρούς εχθρούς είναι ευλογία».

Πηγή: youweekly.gr

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες θλίψη προκάλεσε ο θάνατος πασίγνωστου ηθοποιού!

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος βραβευμένος μουσικός!

Έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 89 ετών, ο Γερμανοαμερικανός πιανίστας, συνθέτης, διευθυντής ορχήστρας, Αντρέ Πρέβιν, ο οποίος απέσπασε τέσσερα Όσκαρ κατά τη διάρκεια της καριέρας του πέθανε χθες, Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε η IMG Artists, η εταιρεία που τον εκπροσωπούσε.

Ο πιανίστας ήταν επίσης γνωστός για τον γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μία Φάροου, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά και υιοθέτησε άλλα τρία, από τα οποία η Σουν-Γι έγινε αργότερα η σύντροφος του σκηνοθέτη Γούντι Άλεν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share