Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Απάτη: Γυναίκα πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για να σώσει τον άντρα της από τροχαίο... "μαϊμού" με θύμα ανήλικο!

Αδίστακτη σπείρα...

29 Απριλίου 2018 19:12
Απάτη: Γυναίκα πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για να σώσει τον άντρα της από τροχαίο...

Θύμα απάτης έπεσε 54χρονη! Επιτήδειοι την έπεισαν να τους δώσει χρήματα για να μην έχει νομικές συνέπειες ο σύζυγος της, όπως της ενημέρωσαν τηλεφωνικά, λόγω τροχαίου που προκάλεσε με θύμα ένα παιδί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Γιαννακόπουλος!

Η γυναίκα βρισκόταν μόνη στο σπίτι όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από την σπείρα. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια γυναίκα η οποία της είπε ότι είναι αστυνομικός και πως ο σύζυγος της 54χρονης, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός, είχε εμπλακεί σε τροχαίο και είχει προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό ενός παιδιού. Ηγυναίκα αρχικά σάστισε ενώ στη συνέχεια ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Η υποτιθέμενη αστυνομικός της είπε, ότι μπορούσε να τακτοποιηθεί η υπόθεση και για να μην υπάρχουν νομικές συνέπειες, ζήτησε από την 54χρονη να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ! Παράλληλα της ζήτησε να της δώσει και το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου, πράγμα που έκανε η γυναίκα. Την ίδια στιγμή που η 54χρονη μιλούσε στο σταθερό, στο κινητό της τηλέφωνο την κάλεσε ο συνεργός της υποτιθέμενης αστυνομικού, μιλώντας της ταυτόχρονα για το υποτιθέμενο τροχαίο, έτσι ώστε να είναι απασχολημένα και τα δύο τηλέφωνα, για να μην μπορεί η 54χρονη να καλέσει τον σύζυγό της.

Η γυναίκα αποκάλυψε, ότι τα μόνα χρήματα που είχε στο σπίτι ήταν τα 1.700 ευρώ και τα 6.000 δολάρια. Οι δράστες συμβιβάστηκαν με το ποσό και η υποτιθέμενη αστυνομικός είπε στην 54χρονη, ότι θα έστελνε έναν συνάδελφό της αστυνομικό στο σπίτι, για να παραλάβει τα χρήματα όπως και έγινε!

Η γυναίκα αμέσως μετά άρχισε να συνειδητοποιεί τι είχε συμβεί και τηλεφώνησε στον άντρα της. Το τηλεφώνημα αυτό ήταν ακρετό για να καταλάβει ότι είχε πέσει θύμα απάτης και αμέσως μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share