Απίστευτο: Τα έβαλε με τίγρη για να σώσει την κατσίκα της και… επιβίωσε! (Σκληρές εικόνες)

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία 23χρονη από το κρατίδιο Maharashtra της Ινδίας.
Η Rupali Meshram έτρεξε γρήγορα έξω από το σπίτι της όταν άκουσε την κατσίκα της να βελάζει δυνατά. Ο λόγος; Μία τίγρης είχε κάνει την εμφάνισή της. Η νεαρή δίχως να το σκεφτεί άρπαξε ένα ξύλο και άρχισε να χτυπά το αιλουροειδές μαζί με τη βοήθεια της μητέρας της.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Είδα τον πατέρα μου μέσα στα αίματα να…” – Σοκάρει ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά!
Ακολούθησε μάχη και η τίγρης τράπηκε σε φυγή. Η 23χρονη όσο και η μητέρα της τραυματίστηκαν ελαφρά αλλά η κατσίκα ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά της.
Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frupali.meshram.9003%2Fposts%2F1840448882922240&width=500″ width=”500″ height=”759″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe>
Πηγή: altsantiri.gr
0 ΣΧΟΛΙΑ