Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Πυροβολισμοί στο κέντρο του Άμστερνταμ: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες! (photos)

26 Ιανουαρίου 2018 22:46
Πυροβολισμοί στο κέντρο του Άμστερνταμ: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες! (photos)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην Γκρότε Βιτενμπούργκερστράατ, στο Άμστερνταμ και η αστυνομία κάνει λόγο για πολλά θύματα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Γκρότε Βιτενμπούργκερστράατ της ολλανδικής πρωτεύουσας. Κάτοικοι αναφέρουν, όπως σημειώνει η Het Parool, άκουσαν τους πυροβολισμούς να πέφτουν κοντά στην παιδική χαρά.

Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι υπάρχει ένας νεκρός και τουλάχιστον δύο τραυματίες. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό δεν είναι γνωστές και συνεπώς δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για τρομοκρατία. Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο νεκρός ήταν ο δράστης που μαχαίρωσε περαστικούς και στη συνέχεια τραυματίστηκε θανάσιμα από αστυνομικά πυρά αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστη εγκυμονούσα χώρισε τον αγαπημένο της λόγω τρίτου προσώπου!

Η αστυνομία του Αμστερνταμ εξέδωσε μήνυμα στο Twitter για το περιστατικό, στο οποίο αναφέρει: «Περιστατικό πυροβολισμών στο Grote Wittenburgerstraat: Ένα άτομο είναι νεκρό, δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς να είναι γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους. Διεξάγεται εκτενής έρευνα. Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη και οι δρόμοι έχουν αποκλειστεί. Θα ακολουθήσουν νέες πληροφορίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Βαλαβάνη - Βασάλος: Και το ξεπούλημα της σχέσης συνεχίζεται! Οι νέες δηλώσεις για τον μεγάλο έρωτά τους! (Video)

Η κατάσταση των τραυματιών δεν είναι γνωστή, σύμφωνα με την Αστυνομία, όμως έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share